Cytat Zamieszczone przez dyfre
zaraz pewnie mnie o głobów wyzwiesz to musze ci sie przyznac że mam średnie techniczne
Wiesz sądząc po ilości błędów ort. na Twoim miejscu wolałbym się nie przyznawac do wykształcenia, bo wystawiasz opinię Twoim pedagogom. Staram się zbyt purystycznie nie podchodzić do przypadkowych błędów ortograficznych, bo kazdemu sie zdarzają, ale Ty bijesz na głowę wszystkich którzy tu piszą z błędami. I o ile nie staram się nie wytykać błędów adwersarzom, o tyle, Twój styl pisania bez znaków przestankowych, jest nie do przyjęcia. Najzwyczajniej źle się to czyta. Nie dziw sie zatem, że skoro Ty nie masz szacunku dla kogoś, kto czyta Twoje teksty, ktoś nie ma szacunku dla Ciebie.
Co do Twojego problemu z połaczeniami PKP - Lupino dobrze napisał. Naucz się korzystac z rozkładu online.
Podliczając czas - wychodzi mi 18 h do Zagórza z czego w relacji Szczecin - Rzeszów pośpiechem, a na odcinku Rzeszów-Zagórz osobowym, który de facto jedzie szybciej niż pośpiech. Nijak tez nie wychodzi mi tam i powrót 400 PLN. Zaokraglając w górę jest 320 PLN.
Zamiast więc psioczyć - weź się za szukanie i kombinowanie jak tu taniej przyjechać
Cytat Zamieszczone przez malo
Lupino, nie złość. PKP sama sobie robi irytujący klimat.
Co jednak nie zmiena faktu, że jak się poszuka to się da dojechać i szybciej i taniej
Cytat Zamieszczone przez malo
Albo ostatnio gdy Barnaba za przjazd Tanimi Liniami Kolejowymi zapłacił drożej niż za pośpiecha.
Bo TLK to oferta PKP IC, który jest nieco droższy od PKP PR. Barnaba zapomniał tez wspomnieć, że jechał w trochę lepszym standardzie niż normalnym pośpiechem, bo PKP IC ma lepszy/nowszy tabor, a to równiez przekłada się na cenę biletu.
Tyle z mojej strony. Wiadomo powszechnie, że sytuacja jest daleka od komfortowej, ale z drugiej strony trzeba sobie jakoś umiec radzić z rzeczywistością jaka jest, bo inaczej damy się zwariować.