Ale weź pod uwagę, że dealer był dalej instytucją prywatną, akoleje czy tego chcemy czy nie są nadal kolejami państwowymi. Dopóki nie uwolni się rynku kolei w Polsce, nie będzie szło to w dobrym kierunku.Zamieszczone przez malo
Wydaje mi się, że żyjesz w oderwaniu od polskiej rzeczywistości. Pod wzgledem praw jakimi rzadzą się rynki kapitalistyczne to my jeszcze jesteśmy jedną nogą w XIX w.Zamieszczone przez malo
Ja nigdzie nie pisałem że jestem nieomylny. Jeśli jednak nie dostrzegasz dysproporcji to masz jeszcze problemy ze wzrokiem.Zamieszczone przez dyfre
Możesz rozwinąc wypowiedź ? Nie wiem jak inni, ale ja nic z tego nie rozumiem.Zamieszczone przez dyfre
No stary - tutaj to już trochę przesadziłeś.. W dobie komputerów, Wordów i Open Office'ów wystarczy tylko chcieć. Dla leniów nie mam zrozumienia, a 95% "dyslektyków" których znam lub widuję w sieci to zwykłe lenie, którym się nie chce nic z tym robić, bo tak jest wygodniejZamieszczone przez dyfre
Mam 2 znajomych dyslektyków, którzy dopiero jak pokazali mi papiery, uwierzyłem że mają dysleksję. W życiu bym Ich o to nie podejrzewał, ale im się chce tekst wrzucić do Worda przed opublikowaniem.
Uważam, ale myślisz, że narzekaniem że PKP jest "pierniczone" coś wskórasz ? Nie obniżą Ci ceny biletów. Ja rozumiem że jesteś zbulwersowany takim stanem rzeczy ale forum o Bieszczadach nie jest najlepszym miejscem na tego typu żale.Zamieszczone przez dyfre
mnie przeszkadzają.Zamieszczone przez dyfre
Tylko po co zatem zadawać pytania których nikt nie czyta ? Jaki mają sens ?Zamieszczone przez dyfre
Ale może masz rację - zamiast się zrzymać, będę po prostu ignorował Twoje posty - wyjdzie mi to na zdrowie.
Z mojej strony jest EOT, bo i tak schodzimy z tematu wątku.

Odpowiedz z cytatem