Cytat Zamieszczone przez malo
Nie, poprawne i harmonijne zorganizowanie wszystkiego to tylko kwestia chęci tych co zarządzają.
Mam teraz na myśli przykład z sytuacją w sprzedaży samochodów.
Ale weź pod uwagę, że dealer był dalej instytucją prywatną, akoleje czy tego chcemy czy nie są nadal kolejami państwowymi. Dopóki nie uwolni się rynku kolei w Polsce, nie będzie szło to w dobrym kierunku.
Cytat Zamieszczone przez malo
Nam się tylko zazwyczaj wmawia że czegoś nie można, że coś nie da rady. No bez jaj... w którym wieku my żyjemy.
Wydaje mi się, że żyjesz w oderwaniu od polskiej rzeczywistości. Pod wzgledem praw jakimi rzadzą się rynki kapitalistyczne to my jeszcze jesteśmy jedną nogą w XIX w.
Cytat Zamieszczone przez dyfre
w towjej wypowiedzi też są błędy
Ja nigdzie nie pisałem że jestem nieomylny. Jeśli jednak nie dostrzegasz dysproporcji to masz jeszcze problemy ze wzrokiem.
pozatym jest dużo ludzi co mają różnie wady i zalety jeden jest dyslektykiem drugi sie jaką i takie tam
Możesz rozwinąc wypowiedź ? Nie wiem jak inni, ale ja nic z tego nie rozumiem.
wiem że robvie błędy prubował z tym walczyć ale sie nie da
No stary - tutaj to już trochę przesadziłeś.. W dobie komputerów, Wordów i Open Office'ów wystarczy tylko chcieć. Dla leniów nie mam zrozumienia, a 95% "dyslektyków" których znam lub widuję w sieci to zwykłe lenie, którym się nie chce nic z tym robić, bo tak jest wygodniej Mam 2 znajomych dyslektyków, którzy dopiero jak pokazali mi papiery, uwierzyłem że mają dysleksję. W życiu bym Ich o to nie podejrzewał, ale im się chce tekst wrzucić do Worda przed opublikowaniem.
co do tego przejazdu to 320 to i tak sporo nie uważasz
Uważam, ale myślisz, że narzekaniem że PKP jest "pierniczone" coś wskórasz ? Nie obniżą Ci ceny biletów. Ja rozumiem że jesteś zbulwersowany takim stanem rzeczy ale forum o Bieszczadach nie jest najlepszym miejscem na tego typu żale.
myśle że nie przeszkadzają moje błędy aż tak bardzo
mnie przeszkadzają.
a jeżeli przeszkadzają to przeciez nikt nie zmusza kogoś żeby to czytał
Tylko po co zatem zadawać pytania których nikt nie czyta ? Jaki mają sens ?
Ale może masz rację - zamiast się zrzymać, będę po prostu ignorował Twoje posty - wyjdzie mi to na zdrowie.
Z mojej strony jest EOT, bo i tak schodzimy z tematu wątku.