Hej. Wybieram się w sierpniu do Ustrzyk Górnych, a dokładnie do Pani Teresy Paraniak. W związku z powyższym chciałem pozyskać trochę informacji na temat niniejszej kwatery. Z góry dziękuje za opinie osób, ktore tam były. Pozdrawiam :) [/b]
Hej. Wybieram się w sierpniu do Ustrzyk Górnych, a dokładnie do Pani Teresy Paraniak. W związku z powyższym chciałem pozyskać trochę informacji na temat niniejszej kwatery. Z góry dziękuje za opinie osób, ktore tam były. Pozdrawiam :) [/b]
Hej hej
A który to dom? jaki adres?
Pozdrawiam
andzia
... w górach jest wszystko co kocham...
Hej. Są to Ustrzyki Górne 6, a na tej stronie:
http://www.wrb.bieszczady.pl/html/index2.html
znajdziesz opis i zdjęcia tej kwatery. Trzeba wybrac Ustrzyki Górne (na dole po prawej stronie), a następnie domek z numerem 6 na mapce, która się pojawi. Pozdrawiam![]()
Niestety nie byłam tam nigdy ale postaram sie zaciągnąć opinii stałych bywalców, jak coś będę pisac :):d
Pozdrawiam
andzia
... w górach jest wszystko co kocham...
witam, jezeli cos moge podpowiedziec to te kwatery sa moim stalym miejscem pobytu w gornych, jezdze tam chyba z 8 lat. Spelnia wszystkie oczekiwania, jest fajna kuchnia, niezla lazienka, kominek, jadalnia - a ludzie fantastyczni
No to bardzo fajnie, dzięki za informacje, pozdrawiam :)
Witam, byłem na wakacjach u państwa Paraniak. Kilka ważnych info które powinno rozwiać wszelkie wątpliwości. Jedzenie- rewelacja porcje duże, nie do zjedzenia. Pani Teresa złota kobieta, ale to wszystko co można powiedzieć jeżeli chodzi o pozytywy naszych wakacji. Niestety będę punktował negatywy bo jest ich trochę. Pokoje- (poza dobudowaną częścią bo tam nie oglądałem) Masakra!!! Łóżka i koce stare- lata osiemdziesiąte jak nie wcześniej, śmierdzą stęchlizną. Smród jak dla mnie był nie do wytrzymania. Mimo dobrego jedzenia zmieniłem lokalizację po kilku dniach. Jeżeli ktoś się wybiera np. z dwójką dzieci to niech się nastawi na małą przestrzeń. Pokoje nie są duże a mają np. meblościanki po dzieciach które zajmują dużo miejsca. Nie są nastawione na turystów. Ustawienie jak w normalnym mieszkaniu. Dodatkowo wszech obecna wilgoć. Jest także 14-sto calowy telewizor kineskopowy. Łazienka- jedna na dwa pokoje. Też w stylu lata osiemdziesiąte. Lustro, umywalka, bateria- ciarki przechodzą. Na dwa pokoje jest także lodówka która jest ok, oraz kuchenka z butlą na dwa palniki. Jak ktoś ma alergię na pierze to niech sobie zabierze poduszki ze sobą, bo innych tam nie ma. Podsumowanie- lokalizacja i jedzenie ok, ale przydałby im się dobry manager z biznes planemPozdrawiam
Odkopałeś wątek z przed 4 lat...
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
pytanko do gmn: to wtakim razie pewnie tanio?
Ceny 8 zł taniej na dobę niż w Hotelu z restauracją w Wetlinie. Nazwy nie podaję celowo. A Jedzenie zależy co się bierze w restauracji miedzy 0-10zł drożej na dobę śniadanie + obiadokolacja niż u pani Teresy. W moim przypadku wolałem zapłacić trochę więcej. Podsumowując pobyt u Paraniaków jest około 20% tańszy. Pozdrawiam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki