Nie wiem jak wam ale jakoś nie za bardzo podoba mi sie nowy wygląd forum. Przywykłem do poprzedniego widoku i było mi dobrze....
Nie wiem jak wam ale jakoś nie za bardzo podoba mi sie nowy wygląd forum. Przywykłem do poprzedniego widoku i było mi dobrze....
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
No mnie też, ale czasem pewne zmiany sa konieczne Trzeba się będzie przyzwyczaić
Poprzedni wygląd był czytelniejszy. Trzeba będzie się przyzwyczaić.
Pozdrawiam
Przemek
Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka
Za chwilę będzie jak zawsze, kwestia czasu
Długi
mi jakos też wtedy lepiej pasowalo... no ale coz... jak to mówią, zmainy czasem są bardzo potrzebne
No,ja też taka konserwa jestem ...czas pozwoli nam się przyzwyczaic...mam nadzieję!Zamieszczone przez KAHA
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
A ja sie chyba nie przyzwyczaje choć jedno dobre juz zauwazyłem. Czytelnie widać ostatnie wypowiedzi na forum i łatwo w nie odrazu wejść
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Wszyscy byli przyzywczajeni, bo gdzie by nie spojrzal wszyscy uzywali takiego forum. Mysle, ze wiekszosc szybko sie przestawi.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Skórka jak skórka, rzecz gustu. Mnie akurat się podoba.
O funkcjonalność można się spierać. Mnie akurat odpowiada.
Ale czy zauważyliście, że strony ładują się znacznie szybciej? Mnie akurat się ładują :)
dyć prowda Marcowy -- zgadzam się z Tobą -- i tak wszystko jest kwestią przyzwyczajenia , tz. przyzwyczailiśmy się juz prawie.--Jedni szybciej , inni wolniej .....Zamieszczone przez Marcowy
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki