Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Szukam tych co też jadą

Mieszany widok

Na forum od
    07.2005
    Rodem z
    Wrocław

Smile Szukam tych co też jadą

Chcę się wybrać w Bieszczady w drugiej połowie sierpnia. Niestety w tym roku pojadę prawdopodobnie sama więc może ktoś z was planuje wyjazd w podobnym terminie? Pozdrawiam. Kasia

Buena
    Guest

Domyślnie Odp: Szukam tych co też jadą

Też jadę też sama w Bieszczady ale planuję pierwszą połowę sierpnia, chyba że coś nie wypali z urlopem to na pewno w drugiej poł. sierpnia. Gdyby co- dam potem znać. Nie wiem kogo szukasz konkretnie-ja jestem 43 letnią kobitką, niekłopotliwą, lubię dreptać sama, ale nie pogardzę dobrym towarzystwem. W każdym razie- do zobaczenia na szlaku kiedyś

No to ja też się podłączę. Jadę w drugiej połowie lipca i też jadę sam. Jakby ktoś się chciał podłączyc to zapraszam.

Na forum od
    07.2005
    Rodem z
    Wrocław

Dzięki, nie mam żadnych oczekiwań co do tej osoby. Wiem, że niektórzy jadą w Bieszczady sami i robią to celowo. Ja jakoś do końca nie jestem do tego przekonana, we dwójkę ( czy we dwie) zawsze raźniej, pozdrawiam

Na forum od
    06.2006
    Rodem z
    Warka

Cytat Zamieszczone przez kasiek41
    Wiem, że niektórzy jadą w Bieszczady sami i robią to celowo. Ja jakoś do końca nie jestem do tego przekonana, we dwójkę ( czy we dwie) zawsze raźniej, pozdrawiam
    Może i we dwójke raźniej, ale ja właśnie jade sam i celowo. Cały rok mam bardzo mocno zajęty. W tygodniu praca, a w weekendy szkoła. Jeszcze czasem coś wyjdzie innego jakąś prace trzeba zrobić, a i człowiek by chciał wolny czas. Moja praca też polega na ciągłym kontakcie z ludźmi, więc przez ten tydzień chce być całkiem sam. Telefon musze wziąć, ale będzie bardzo miło jak nie będzie miał zasięgu czasem. Nikt nic nie będzie ode mnie chciał, netu też tam nie będe miał, więc 100% spokój.
    Wynikają z tego problemy, bo nigdzie nie mają wolnych jedynek, a ja nie mam ochoty spać pod namiotem, albo mieć podobnych przygód. Wybieram prawdopodobnie pokój w hotelu w Ustrzykach. Trochę drogo, ale pozatym wszystko OK.
    Jak by ktoś z forum, był w tym czasie, a najlepiej ktoś kto jeździ w Bieszczady to chętnie bym się dołączył. Nie muszę całkiem sam chodzić po górach. Chce się odizolować od tego co mam na codzień.
    P. S. Jak się uda to jade od 28 VII do 6 VIII tzn. wtedy mam urlop i mogę na tydzień jechać. Jak się już wszyscy chwalą to ja też. Mam 20 lat.

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

A ja będę miał do dyspozycji drugi tydzień sierpnia - i też chętnie połączę siły. Zaś jeśli ktoś będzie chętny do włóczenia poza głównymi szlakami to będzie good, ale i na głównych szlakach do dobrego towarzystwa też miło dołączę. Oj, ale mnie nęci bieszczadzki worek, oj nęci...
    pozdrawiam
    malo :wink:

Ja bym pojechał ale na rowerach ;-) jacyś chętni ? (chętne ?)

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

A ja już byłem i chyba nie starczy mi mamony na jeszcze jeden wyskok w sierpniu :( a buuuuuu.....

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

Eeee, Krzycho.... jaka mamona?
    Autostop (chyba że rowerkiem to 2 dni jak dla Ciebie),
    + namiot or płachta biwakowa
    + koszt żarcia (->jedyny konieczny koszt)
    = cała organizacja w Bieszczady.
    Ostatnio edytowane przez malo ; 13-07-2006 o 00:07
    pozdrawiam
    malo :wink:

Meluzyna
    Guest

Cześć, chciałabym się wybrać po 20.07, choć na parę dni, czy ktoś wybiera się z Wawy? Zawsze raźniej w kilka osób, a sama raczej nie pojadę
    Mam 40 lat, może zbierze się nas więcej?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)