Zombal trzym się. Jak odciski? Dojdziesz w 1 parze butów? Ja kiedyś przeszedłem Polskę z pn na płd i zużyłem 3 pary. Co prawda to były "pionierki" (wyrób skóropodobny). Dzisiaj miłe spotkanko z ekipą DonGore?
Zombal trzym się. Jak odciski? Dojdziesz w 1 parze butów? Ja kiedyś przeszedłem Polskę z pn na płd i zużyłem 3 pary. Co prawda to były "pionierki" (wyrób skóropodobny). Dzisiaj miłe spotkanko z ekipą DonGore?
Klub Otrycki
Dzisiaj Marcin byl na antenie Radia Bieszczady, ktore mu kibicuje i zyczy powodzenia. Zombalu, jak tylko sie uda, sprobuje zdobyc nagranie dla Ciebie. Tak na pamiatke;-) Trzym sie.
exr
no właśnie,
akurat w czasie audycji byłem na zewnętrzenej (upał mnijeszy niż wczoraj)
i dopiero wróciłem
jak będziecie mieć tą nagrywkę dajcie znaka na forum albo na drzewie.
pozdr
Zając
Nawet nie wiecie jak to milo jest Was wszystkich uslyszec (czyt. przeczytać:) Dzięki raz jeszcze za wsparcie. Wojtku, dzięki za pomoc, ale nie nawalę![]()
Ja juz od kilkudziesięciu minut w namiocie 7 km przed Ożarowem. Ekipa też juz sobie pojechała i znowu jestem sam (i był raz sobie chomik ...i chomik został sam...![]()
W planach na jutro dojście pod Sandomierz. Zawsze wyobrażałem sobie, że za Wisłą to bedzie juz z górki. I pewnie tak bedzie :) Jutro dołączają się dwie osoby, zostaną juz do końca. Z pewnością bedzie latwiej. Dobranoc.
Witam,
no dołączymy ;-) a jak!
primo: dojedziemy w czasie popołudniowej siesty
drugie primo: dojedzimy, ale nie wiemy gdzie...![]()
się zdzwonimy ...![]()
pozdrawiam
Z.
Mogę tylko zakrzyknąć ( za moją znajomą) "Alleluja i do przodu". Jest to chyba hasło trochę innej pielgrzymki, ale jak pobudza. Trzymaj się. Podziwiam.
Rano przekroczyłem drugą setkę kilometrów, jutro bedzie już połowa trasy. Teraz czekam na drugą część ekipy i wyczekuję popołudnia 3 km za Ożarowem. Pozdrufki.
Ekipa dotarła o 15. Nastawienie bojowe, humory dopisują. Pojedli, popili i powoli ruszamy dalej. Planujemy Sandomierz, ale zobaczymy co z tego wyjdzie..
Obserwuję z uwagą całą podróż.
Ciekawi mnie jak jest zaplanowana trasa poniżej Sandomierza. Jeśli prowadzić bedzie w okolicy Rzeszowa to chciałbym się osobiście spotkac i dopingować.
Pozdrówki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki