Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: [Ustrzyki Górne] Hotel Górski PTTK

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Hotel Górski Pttk - Ustrzyki Górne - Bieszczady

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    Lucyno, prosiłem o osobiste konkrety. Podpierasz się jakąś(!!!) grupą i Adminem w dodatku sprawami które były 7 lat temu. Może więc określ z czego byli niezadowoleni, jaka grupa, kiedy?
    Wydaje mi się to nieeleganckie kiedy szafujesz opiniami ludzi, którzy o tym nie wiedzą. Jeśli już tutaj na Forum ruszyliśmy sprawę tego hotelu to Ci co tam mieszkali (!!!) i mają konkretne uwagi niech je opiszą. Zbliża się KIMB, który, być może, odbędzie się w Ustrzykach Górnych i wtedy kilku/kilkunastu uczestników zweryfikuje te zarzuty. Jestem gotowy, a myślę o pobycie tam, opisać dokładnie wszystkie sfery zarzutów ale z mojego punktu widzenia i ewentualnie swoje dodam.
    Nie spałam w prawie żadnym hotelu w Bieszczadach. Nawet w tych z którymi współpracuję. To forum jest czytane przez osoby z którymi współpracuję , w tym przez członków PTTK. Wchodząc do obiektu sprawdzam tylko kilka rzeczy: łazienki, jadalnię i recepcję. Jem posiłek. Następna rzecz to sprawdzam jaką ma opinię u osób współpracujących ze mną. Potem u klientów. Tylko tyle mi wystarczy aby ocenić obiekt i ewentualnie dawać tam grupy. Czasami dochodzą jeszcze czynniki typu osobistego. Ktoś znajomy podejmuje pracę w danym obiekcie, przeważnie zostaje osobą zarządzającą. Wtedy w kilkoro spotykamy się i podejmujemy decyzję w jaki sposób go promować. Czasami jak wprzypadku Salamandry to zaprzyjaźnione biuro prosi mnie o pomoc.
    W Hotelu PTTK w Ustrzykach Górnych byliśmy na zaproszenie ówczesnej pani menadżer z dzisiejszym szefem krainy wilka.
    Wybacz ale Wasze zastrzeżenia niczego nie zmienią.

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Linki zawierające skargi na ten konkretny obiekt.
    Lucyna pisała o tym:
    Hotel Górski Ustrzyki Górne

lucyna
    Guest

Komentarz ze strony Pascala
    " Hotel zdecydowanie przereklamowany, widać, że nie robili tam żadnego remontu od czasów prl. Dostałem pokój w którym łazienka rozpada się. Hotel w złym stanie. Jego jedynym plusem jest położenie.
    Drugi wpis bardzo pozytywny pachnie mi reklamą.

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Nigdy w hotelu tym nie spałem, więc nie powinienem się wypowiadać, ale...
    Będąc tego roku w Bieszczadzie byłem chory, czego nie opowiadam przy ognisku. Musiałem codziennie brać zastrzyki w d... Jedna z Pań pracujących w tym hotelu ma wykształcenie i uprawnienia pozwalające na spełnianie takich zachcianek" turystów. Robiła to szybko, sprawnie i BEZINTERESOWNIE. Dlatego z dużą sympatią będę wspominał hotel w UG. W tych pomieszczeniach, w których przebywałem było czysto i sympatycznie.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Lucyna pisała o tym:
    Hotel Górski Ustrzyki Górne
    Akurat ten wpis znam.

Ciekawa byłam innych bo Lucyna pisała w odpowiedzi na ten wpis że "Hotel Górski cieszy się złą sławą".

Ale jak nie chce podać - nie będę się upominać.
    Nie jestem aż tak ciekawska.

W końcu wyjaśnienie tego wszystkiego leży w interesie Spółki PTTK i też się dziwię, że się do tego nie ustosunkuje.

B.

Z przykrością wielką zauważam, że niektóre wątki Forum przekształcają się w arenę walki słownej wąskiej grupy bieszczadzkich przewodników.
    A przecież ja, i jak sądzę wielu innych ludzi kochających Bieszczady całym sercem, całą duszą, a nie będących profesjonalistami - znawcami - wszystkich szlaków i zakamarków tego regionu, szukamy tutaj czegoś zupełnie innego; chcemy choćby wirtualnie przewędrować i poczuć nasze Bieszczady; znaleźć bratnią duszę, powspominać...
    Nawet przeczytać o hotelu "Górskim" w Ustrzykach.
    Ale przyjaźnie.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Wprawdzie nie spałem w tym hotelu więc nie będę się wypowiadał na temat jego wnętrza i usług,ale z zewnątrz urodą przypomina mi blokhaus z KL Auschwitz
    Swoją drogą co trzeba mieć w głowie żeby przyjechać w piękne góry i jednocześnie nocować w takim kilaku??
    Pozdrav

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez dorota z krakowa Zobacz posta
    Z przykrością wielką zauważam, że niektóre wątki Forum przekształcają się w arenę walki słownej wąskiej grupy bieszczadzkich przewodników.
    A przecież ja, i jak sądzę wielu innych ludzi kochających Bieszczady całym sercem, całą duszą, a nie będących profesjonalistami - znawcami - wszystkich szlaków i zakamarków tego regionu, szukamy tutaj czegoś zupełnie innego; chcemy choćby wirtualnie przewędrować i poczuć nasze Bieszczady; znaleźć bratnią duszę, powspominać...
    Nawet przeczytać o hotelu "Górskim" w Ustrzykach.
    Ale przyjaźnie.
    Z całym szacunkiem my chcemy rozmawiać. Na tym forum silną grupę stanowią ludzie znający znakomicie Bieszczady, w tym przewodnicy. My mamy także swoje prawa. Jakoś wstrzymuję się, gdy czytam tego rodzaju wpisy. Wędrujcie sobie, poznawajcie bratnie dusze, powspominajcie ale nie mieszajcie sie w nasze rozmowy. My raczej nie wcinamy się w Wasze fziu-bździu typu jak ja to kocham Bieszczady.
    Wątek jest merytoryczny, rozmawiamy o konkretnym przypadku, mamy rózne zdania i opinie o obiekcie i z całym szacunkiem takie trollowanie jak Twoje nie jest tu potrzebne.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Akurat ten wpis znam.

Ciekawa byłam innych bo Lucyna pisała w odpowiedzi na ten wpis że "Hotel Górski cieszy się złą sławą".

Ale jak nie chce podać - nie będę się upominać.
    Nie jestem aż tak ciekawska.

W końcu wyjaśnienie tego wszystkiego leży w interesie Spółki PTTK i też się dziwię, że się do tego nie ustosunkuje.

B.
    Cieszy się sławą przytulnego miejsca. Wszyscy goście są bardzo zadowoleni z jego usług. Nie jest zdekapitalizowany, nie potrzebuje doinwestowania, jego infrastruktura towarzysząca jest we wzorowym stanie. Znakomicie tam karmią. Goście są wręcz zachwyceni jakością podawanych potraw. Także obfitością porcji. Jest bardzo ciepły, pokoje są przestronne i słoneczne. Ma trzy gwiazdki na które w pełni zasłużył. Nigdy nie ma tam problemów z ciepłą wodą.
    Z jednym zgodzę się. Włodarze powinni się ustosunkować dostawianych zarzutów. Szczególnie, że ich prosił Admin forum pttekowskiego. Szef inne spółki zajmujacej się zarządem obiektów tego stowarzyszenia odpowiada zawsze na meile. Tu mamy tylko milczenie.

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

... osobiście jestem za drugim na świecie hotelem siedmiogwiazdkowym, postawionym na miejscu świątyni katolickiej, o porażającej architekturze rodem z "prl" , postawionej na miejscu cerkwi dawnej, może wtedy ichmościom obu płci "Bieszczadnikom" się spodoba ... ROTFL.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)