Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Remont drogi Brzego Górne - Dwernik

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

Domyślnie Odp: Remont drogi Brzego Górne - Dwernik

Byłem ostatnio samochodem na tej trasie (Brzegi Górne - krzyżówka na Smolnik i U. Górne) i na moje oko cały odcinek jest już ukończony tzn. nowy asfalt jest już położony na całej długości.
    Jakiekolwiek prace jeżeli takie miałyby się jeszcze odbywać to tylko ewentualne usypywanie pobocza bo w niektórych miejscach jest niezła różnica wysokości pomiędzy asfaltem a poboczem i niektóre auta osobowe mogą doznać uszkodzeń podwozia przy próbie zjazdu czy wyjazdu z pobocza, no i jescze być może jakieś nowe znaki drogowe się pokażą.
    Zresztą ruch w tym miejscu był o dziwo znikomy jeżeli niepowiedzieć że go niebyło w przeciwieństwie do obydwu pętli bieszczadzkich.

Jeszcze taka ciekawostka, nowy asfalt był położony także w kierunku Zatwarnicy ale "zapomniałem" zobaczyć dokąd położyli chociarz ciekawi mnie to, napewno w każdym razie aż do Suchych Rzek niedojedzie się jak po stole...
    Ostatnio edytowane przez nexus ; 08-10-2006 o 15:42

lucyna
    Guest

Droga w całości wyremontowana. W chwili obecnej porządkują pobocza. Wyremotowana jest także Terka-dołżyca, obwodnica Ustrzyk Dolnych, droga do Zawozu. Pozostała jeszcze Stężnica-Wołkowyja.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Droga w całości wyremontowana. W chwili obecnej porządkują pobocza. Wyremotowana jest także Terka-dołżyca, obwodnica Ustrzyk Dolnych, droga do Zawozu. Pozostała jeszcze Stężnica-Wołkowyja.
    Dzięki. To jest dopiero wiadomość!!!

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

Wyremotowana jest także obwodnica Ustrzyk Dolnych.
    A o którą dokładnie drogę chodzi ponieważ z tego co wiem to obwodnica Ustrzyk Dolnych jest dopiero w planach i ma ona odciążyć stale wzrastający ruch w mieście przez które idzie trasa w kierunku przejścia granicznego w Krościenku.

Czy chodzi ci może o tą droge przez Równię ?

Bieszczadnik Awatar MF
    Na forum od
    11.2004

No i super Gratulacje dla drogowców.
    Ech... jakby tak jeszcze nowy dywanik na drodze UG - Wołosate... Jak już się tak rozpędzili ;-) No może nie teraz, już zimno, ale tak na wiosnę...

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Cytat Zamieszczone przez MF Zobacz posta
    No i super Gratulacje dla drogowców.
    Ech... jakby tak jeszcze nowy dywanik na drodze UG - Wołosate... Jak już się tak rozpędzili ;-) No może nie teraz, już zimno, ale tak na wiosnę...
    Z tego co wiem odcinek U. Górne - Wołosate jest przewidziany na wiosnę przyszłego roku.
    Pozdrawiam
    Przemek

Bieszczadnik Awatar JarekBartek
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez Polej Zobacz posta
    Z tego co wiem odcinek U. Górne - Wołosate jest przewidziany na wiosnę przyszłego roku.
    Bardzo pozytywna informacja - wygląda na to, że Bieszczady będą miały niedługo najlepsze drogi w tym kraju. Oby tylko nowe nawierzchnie nie dały się zimie. Kończę, bo zżera mnie zazdrość...

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Z kolei z tego co ja wiem, to ten odcinek mial byc remontowany juz w tym roku.
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Cytat Zamieszczone przez Jaro Zobacz posta
    Z kolei z tego co ja wiem, to ten odcinek mial byc remontowany juz w tym roku.
    To byłoby wspaniale. Jednak czy zdążą ? Teraz to właściwie "ostatni gwizdek" na roboty drogowe przed nadejściem jesiennych opadów i niskich temperatur.
    Pozdrawiam
    Przemek

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

To byłoby wspaniale. Jednak czy zdążą ? Teraz to właściwie "ostatni gwizdek" na roboty drogowe przed nadejściem jesiennych opadów i niskich temperatur.
    Raczej nie zdaza, na to juz jest za pozno, a znajac drogowcow to remont przesunie sie z wiosny na lato na szczyt sezonu turystycznego.
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)