No ja żadnych ucieczek nie odnotowałem z ArbeitLagerBaligród. Wszyscy pracowali należycie, a opuszczali w momencie gdy już ich inne okoliczności wzywały.

Barni, ja jestem zadowolony z Twego wkładu pracy. A jeśli uważasz że coś można było lepiej rozplanować, to zawsze jestem otwarty na sugestie w trakcie prac. Sam nie mam doświadczenia w takich akcjach, czasem pozostaje mi uczyć się na błędach i być wyrozumiałym na wykonawstwo przez innych zarządzonych prac (oj, czasem sam oczekiwałbym że hoho - ale starałem się być wyrozumiały). Oczywiście jako animator akcji czasem zdarza się zarządzić decyzje które nie wszystkich muszą zadowolić, ale kogoś muszę wyznaczyć do każdej koniecznej pracy.
Ciebie wtedy wysłałem bo po prostu poprzedniego dnia zobaczyłem że sprawnie idzie Ci poruszanie się szybciej niż PKS. A dodatkowo w tamtej wyprawie miałeś przydzielony zakres zadań, którego -z szacunkim dla płci pięknej- ale dziewczynie bym nie przydzielił: przytachanie kanistra z 20 ltr benzyny.

(PS: dzięki za częściowe wyręczenie mnie w relacji. Ja nie mam do tego talentu.)