chcialam jeszcze powiedziec ze juz kiedys wczesniej wlazlam na lokalizacje tej chaty na necie.. jak jeszcze w niej nie bylam- ucieszylam sie wiec bardzo , wzielam mape i zaczelam szukac. Tylko ze namiary byly calkowicie bledne.. moze te tez sa???
chcialam jeszcze powiedziec ze juz kiedys wczesniej wlazlam na lokalizacje tej chaty na necie.. jak jeszcze w niej nie bylam- ucieszylam sie wiec bardzo , wzielam mape i zaczelam szukac. Tylko ze namiary byly calkowicie bledne.. moze te tez sa???
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Ja nie jestem akurat zainteresowany chatkami, ale nawet gdyby, uważam że słusznie nie piszecie tutaj otwartym tekstem o ich lokalizacji/ zgadzam się z przytaczaną tu po wielokroć argumentacją/. Ale nie należy tego łączyć z autocenzura dot. buszowania w miejscach do tego nie wyznaczonych. Bo najzwyczajniej etyka wędrownika powinna hamowac przed łamaniem rygorów ochrony przyrody, więc nie było by czego cenzurować.
Pozdrawiam
naive
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)