hihihi ale Wam stanęło w oku to Moczarne. A ja tylko tak ogólnie.... hahahaha

Generalnie to mój tok myślenia jest zbierzny z tym Bubowym, chyba oboje takie rogate dusze jesteśmy hahahah.

Bmiller poruszył bardzo ciekawą kwestię, mianowicie ruchu turystycznego. 10, 100 300 turystów dziennie? Gdyby nie mój wątek, a raczej zamieszanie w wątku, pewnie niewiele osób miałoby świadomość istnienia tego miejsca. Atrakcyjność turystyczna Moczarnego moim zdaniem jest niższa niż Doliny Sanu.... Ciekaw jestem czy średnio- rocznie np w Tworylnem czy Studennym jest choćby 10 turystów dziennie !!!! W sezonie może czasem tam trafi 100 osób, ale w przliczeniu to na obciążenie przyrody w skali roku..... no i popatrzcie sobie jak przyroda sobie radzi! Aż miło patrzeć!

Naive poruszył inną sprawę, mianowicie patrząc na poczynania ogółu rodaków którzy uświadczyli przyjemności władania (a w szczególności naszego monarchy) to deklaruję się fanatycznym anarchistą! A co!

Na koniec zacytuję tu..... "Nade wszystko powinniśmy być ludźmi, dopiero zaś potem obywatelami." Tę myśl pozostawiam Wam do refleksji i kątem-plucia na dzisiejszy wieczór....