Rzeczywiście to pole ma urok, mimo bliskości szosy. Ale w sezonie raczej omijam
Długi
Rzeczywiście to pole ma urok, mimo bliskości szosy. Ale w sezonie raczej omijam
Długi
W zeszłym roku o mniej więcej tej samej porze byliśmy tam sami (3 osoby). Co prawda nie było takiej pogody.
witam
z racji tego że jest to mój pierwszy post chciałbym się grzecznie przedstawić nazywam się Piotrek (jak zapewne można się było tego dymyśleć)
a co do tematu:
również jak wspomniał długi chciałbym polecić Krywe ze względu na to że jest to bardzo spokojna okolica (tym bardziej że w tym roku jest bardzo mało ludzi w bieszczadzie) a rano budząc się można popatrzeć z górki na przepiękne ruiny cerkwi
pozdrawiam Piotrek
Krywe niewątpliwie. Tylko go tak reklamujemy, że niedługo ciszy tam nie znajdziesz.
O ciszę w Krywem raczej jestem spokojny. Trudności z dojazdem, błoto po byle deszczu, odległości do cywilizacji skutecznie zniechęcają ludzi przypadkowych. Warunki na miejscu też raczej dalekie od "luksusu" w wydaniu innych lokali agroturystycznych, o czym Tosia lojalnie uprzedza. To miejsce dla amatorów.
I pewnie tak jeszcze długo zostanie mimo "reklamy" na forum. Podobnie Seredne i Duszatyn, moje ulubione miejsca.
Pozdrawiam
Długi
Byłem zdecydowany na Duszatyn, a tu jeszcze i Seredne i Krywe.
Co wybrać?
Dobrze że będę do 23 sierpnia, więc może trzy miejsca.
Sie zobaczy.
Pozdrawiam.
Wojtek legionowo
Pod namiot latem, zdecydowanie polecam Duszatyn.
Krywe i Seredne po sezonie, gdy pogoda mniej sprzyja - nocleg pod dachem.
Długi
No to chyba się spotkamy. Pozdrowienia.Zamieszczone przez długi
O widzę,że będzie nas tam niezły tłumek,więc do zobaczenia.
Pozdrawiam
Wojtek legionowo
heh ja od 25.08 sie melduje na szlaku
"... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki