Witam!

Mam nadzieję, że nie przeprowadzicie linczu na mnie za kolejny temat z kategorii "jaki szlak wybrać", ale ja NAPRAWDĘ nie wiem, jaki szlak wybrać Przeglądałam to forum (przyznaję, że nie wszystko, ale wiele...) i do końca nie mogłam znaleźć odpowiednich tras.

A więc punktem wyjścia do mej mowy będzie to, że zamierzam razem z rodziną poznać, co to naprawdę "niezapomniany klimat polskich Bieszczadów". Takie jest założenie. Trudniej z wcieleniem tego w życie, biorąc pod uwagę, że się nie ma zielonego pojęcia, jak się do tego w ogóle zabrać...

Jedziemy samochodem, więc najlepsze byłyby trasy, które zaczynają się i kończą w jednym miejscu, bo jednak większość, o których ciągle mowa na forum, zaczyna się tu, kończy się tam. Znalazłam jednak taki szlak: Ustrzyki Górne - Tarnica - Halicz - Wołosate - Ustrzyki Górne. Wystarczy na jeden dzień? Noclegu najlepiej szukac w Ustrzykach czy mniejszych miejscowościach w pobliżu?

A więc jeden dzień zaplanowany, ale co z pozostałymi 5? Może Solina? Jakieś kościółki?

BARDZO proszę o jak najszybszy odzew z jakimiś wskazówkami !!!