proponuję zorganizowanie zlotu miłosników Bieszczad może jeszcze w maju
Zapraszam do dyskusji
proponuję zorganizowanie zlotu miłosników Bieszczad może jeszcze w maju
Zapraszam do dyskusji
A dlaczego w maju ? Trochę wcześnie.Może lepiej lipiec lub sierpień.Pomysł super!!!!!!
Popieram pomysł tytusa i terminy Idy ))
Zlot może pomysłem złym nie jest, ale po jaką cholerę się umawiać? Ja najpiekniejszy zloty miłośników Bieszczad pod ukochanym Honem przeżywam, albo w Nasicznem tudzież na Otrycie, skopanym w innym miejscu, może słusznie częściowo, ale... ma swój urok. I takie zloty są najwspanialnsze, choć zlotami wcale nie są!!! Chyba, że chodzi o spotkanie w mieście... Ja z Łodzi, ale wątpię, czy w pubie by to wyszło. Poza tym ludzi o tych samych upodobaniach zawsze się rozpozna i znajdzie wspólny język, poznasz Bieszcadnika w miejskim tłumie. Tak mi się przynajmniej wydaje...
Pozdrawiam, buziaki dla pięknych Bieszcadzianek !
Barszczyk spotkanie w pubie to nie zlot a zwykła nasiadówka.Chyba nie o takim zlocie myśli Tytus.Pozdrawiam a w Bieszczady i tak się wybiorę niezależnie od zlotu.
A cóz to za odkrywanie Ameryki, otwieranie drzwi już otwartych ?
Już umówiliśmy się na tej liście, że spotykamy się w knajpce w Dwerniku (u Stenki). Dyżury od 1 maja do 30 września w piątki, w godz. 14 - 16. Kto w tym czasie będzie w Bieszczadach, miał czas i ochotę na wspólne piwko z dyskutantami z tej listy, tego obowiązuje dyżur . Nawet hasło i odzew już uzgodniliśmy (kto nie wierzy, niech przewertuje starsze tematy tej listy). Oto one:
Hasło:
"W Bieszczadach najlepsze pierożki są w knajpie w Dwerniku."
Odzew:
"Admin lubi je tylko jesienią. Przysyła Ci świeżą partię."
Łatwo zapamiętać, gdyż jest to z kpt. Klossa, a poza tym są tam rzeczywiście dobre pierożki. Admin to z kolei administrator tej listy. Będzie sprawdzał obecność na dyżurach.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Oj, sprawdzę te pierożki w Dwerniku łącznie z hasłem . Nastąpi to dopiero lipcu lub sierpniu , ale już mi się dusza i serce rwie w te góry .
Ja już sobie zaplanowałem kilka dyżurów Ech, Stenka, zebyś wiedziała co Oni tu dla Ciebie robią!
Musze przyznać, że te dyżury co raz bardziej wydaja mi sie interesujące...wyobraźcie sobie koniec sierpnia, piątek, godz. 16.00 ...wchodzi zadyszany turysta i mamrocze hasło, a cała knajpa odpowiada znudzonym głosem: Admin lubi je tylko jesienią..., Stenka masz kolejnego amatora pierogów!
Będzie wesoło!!! : )
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Oj bedzie sie u Stenki działo! Już doczekać się nie mogę! Buziaki dla wszystkich których tam spotkam! W sezonie zamienię na całusy mniej wirtualne, słowo dziewczyny! A chłopów też wyściskam i piwa się z nimi napiję!
Wasz barszczyk
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki