..."jak tam zima u was "...
Też mam nadzieję że ta "pierzynka"zamieni się w wodę i jeszcze troszkę pokręcimy.Stęskniłem się za już za tymi widokami, mimo że wiele razy w tym roku przyszło mi tam bywać.
..."10 lat tamtedy jezdzilismy "...
Ja miałem na myśli nasze trasy w Bieszczadach i wspinaczkę po szutrach na szosówkach.Gdyby tam asfalt był to nie widzę problemu wspinał bym się nawet na Tarnicę,a może i wyżej.Z braku tych dywanowych traktów nie jeździmy tam ,a przy okazji nie wchodzimy w konflikt z prawem.
Widzisz przy okazji mamy to szczęście mieszkać w takim miejscu gdzie ścieżek rowerowych nie ma no i policja się do nas( z tego powodu ) nie przyczepia.Gdyby ścieżki rowerowe projektowali ludzie ,którzy jeżdżą na rowerach to wiedzieli by jak je robić i z czego aby rowery szosowe mogły tak jeździć.
..."Pozdrowienia przesyła pół-szosowiec, wkrótce 100% szosowiec"...
Michał coś w te Twoje 100% nie wierzę.Jesteś ściśle związany z trekingiem bo na nim troszkę po Europie pojeździłeś więc przesiadka na wąskie oponki może być trudna. Jednakże jak to nastąpi to wspólnie z Forestem w przyszłym roku przetestujemy Cięgdzieś na pętli

Odpowiedz z cytatem