Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: spiwor, extremum kolo -10

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie spiwor, extremum kolo -10

hej! extremum kolo -10 optimum kolo -3
    poszukuje spiwora o takich parametrach.. na dolnym i gornym slasku sa okropne problemy ze znalezieniem spiwora puchowego o takich wlasnosciach a impregnowanego zewnetrznie jest juz calkiem niemozliwe. Szycie na zamowienie nie wchodzi w rachube- jest potrzebny na za tydzien!

pozostaja spiwory syntetyczne, ktorych jest kupa i kompletnie sie na nich nie znam... sa takie wielkie i ciezkie co wygladaja jak namiot i takie w miare male nie wygladajace na cieple.. zastanawiam sie czy material wypelnienia bardzo wplywa na jakosc? jakie wypelnienia polecacie?? a moze jakies firmy?
    ogladalam dzis spiworki z hi-mountain, bergsona i campusa- zadziwiaja mnie ich niskie ceny (200-300zl) co przy porownaniu z puchowymi jest prawie z darmo

z gory dzieki za odpowiedz
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar yasiolek
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie Odp: spiwor, extremum kolo -10

"... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Bieszczadnik Awatar WueM
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    Piotrków Trybunalski

http://www.sklep.skalnik.pl/ Mają wyroby Alpinus'a. Nie jest to typowy sklep internetowy, ale swoją stronę mają. Zamówienie realizowane jest dość szybko. (Złożyłem jedno małe i w ciągu 3 dni dostałem co chciałem). Skalnik to sieć czterech sklepów we Wrocławiu. Byłem kilka razy w jednym na ulicy Polaka - fachowa obsługa. Trzeba jadnak powiedzieć, że towar nie jest najtańszy (przynajmniej tak mi się wydaje). W razie wątpliwości - można do nich zadzwonić (nr tel. na stronie).
    Powodzenia w chłodnym klimacie).
    Nie wszystkim dzieciom jest pisane stać się dorosłymi, niektóre nie mogą nauczyć się kłamać.

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Do niedawna byłem przekonany że potrzebuję śpiwór, miałem jechać z Doczem na Ukrainę. Sam Doczu nie ma nic wspólnego z potrzebą śpiwora- haha.
    Tak czy owak dość sporo się naszukałem w necie. W przedziale cenowym do 500zł, czyli nie biorąc pod uwagę np North Face, Yetti itp, moim zdaniem najbardziej konkurencyjny jest producent "Marmot". Moja opinia została poprzedzona wnikliwym czytaniem opinii na NGT.PL, oraz ofertą cenową dostępnych mi sklepów.
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik Awatar Bison
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Okolice krainy paprykarza..:)

Osobiscie polecam syntetyki Firmy Hannah...Sam posiadam taki od dwoch lat i daje rade ...Bieszcady zima przetrwał i ja razem z nim calkiem komfortowo...POzdrawiam
    http://www.flickr.com/photos/bison86/
    http://picasaweb.google.com/Bison86
    Po drogach wedrować, zrobić co tylko sie da aż sie dopełni czas...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)