Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Kawiarenka internetowa

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne

Domyślnie Odp: Kawiarenka internetowa

jeżeli jesteś uzależniona od internetu służbowo to ci bardzo współczuje...wszyscy ci współczujemy. a jeżeli nie możesz oderwać oczu od monitora bo, bo bo nie możesz, to jedź w bieszczady bez telefonu, komputera, zapuść sięz namiotem gdzies na polanę w lesie z zapasem browara i siedź tak przez 2 tygodnie. powtarzaj sobie:
    ach co za piękny ptaszek, ach co za piękny wiaterek, ach co za piękny pikselik, nie, nie! żaden pikselik! kleszczyk,o tak,kleszczyk. co za piękny kleszczyk.
    i tak do skutku, a jak to nie pomoże . . .

[Moderator]: To jest forum "Bieszczady praktycznie". Pytająca chciała się dowiedzieć gdzie jest kawiarenka internetowa - nie prosiła o opinie. Panowie - prosze nie odbiegać od tematu!
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 23-08-2006 o 21:47

Bieszczadnik Awatar wojtek legionowo
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Ja nie jestem uzależniony od internetu,ale lubie z niego korzystac równiez w moich ukochanych Bieszczadach.
    Będac przez 14 sierpniowych dni w Bieszczadach wielokrotnie korzystałem z WI-FI na stacji benzynowej w Cisnej i zaznaczam niejednokrotnie nie byłem sam.
    Pewnego dnia przy stoliku siedziało cztery osoby korzystające z internetu.
    I korzystanie z netu nie przeszkadzało w łażeniu po krzakach i bezdrożach,miałem czas i na włóczęgę po Biesach jak i na internet.
    Jeszcze nie tak dawno sam miałem obiekcje teraz już ich nie mam.
    Przypomina mnie to nie tak odległą w latach dyskusję o telefonach komórkowych.
    Pozdrawiam
    Wojtek legionowo

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne

i'm sorry. internet jeśli jest potrzebny jest i dostępny w Bieszczadach w kazdej miejscowości troszkę większej. lutowiska, czarna, górne, dolne ustrzyki, lesko, cisna, baligród pewne też, nad zalewem są, co tam jescze ... tam gdzie może być jakiś urząd jest i internet.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)