Witam serdecznie
Niedługo jade do Cisnej - czy ktos mógłby mnie poinformować czy znajduje sie tam (lub w pobliskiej miejscowości)kawiarenka internetowa?
Witam serdecznie
Niedługo jade do Cisnej - czy ktos mógłby mnie poinformować czy znajduje sie tam (lub w pobliskiej miejscowości)kawiarenka internetowa?
Na stacji benzynowej w Cisnej jest dostęp do Internetu przez WiFi. Musisz mieć jednak swój sprzęt.
Kawiarenka internetowa znajduje się na dworcu PKP w Lesku. Tylko trzeba jechać do Łukawicy(4 km. w kier.Sanoka) bo tam jest ten dworzec.
Tradycyjny internet (a nie radiowy-WiFi) jest w Baligrodzie w GOK-bibliotece (przy rynku na 1 piętrze). Co prawda jest tam zawsze dzieciarnia, ale jak poposić obsługę to pomoże dostać się natychmiast do komputera.
To jest dwie wsie przed Cisną.
Ostatnio edytowane przez malo ; 20-08-2006 o 16:12
pozdrawiam
malo :wink:
Również kawiarenka jest w Cisnej w ośrodku informacyjnym
Wojtek legionowo
Wielkie dzięki za te informacje - na pewno mi pomogą
Pozdrawiam wszystkich
a kiedy jedziesz? hmmm
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
W każdej gminie jest Ikonka mieszcząca się w bibliotece. W Cisnej także. W Ustrzykach jest kafejka.
Po kiego grzyba Ci internet bieszczadach, jeśli nie możesz żyć bez net-u zostań w domu. Ostatnio nocowałem u Krysty w Wołosatem, i zdarzyła się rzecz cudowna, moje komórki nie miały zasięgu. Wyobraziłem sobie mojego szefa słuchającego komunikatu "abonent poza zasięgiem" SAMA ROZKOSZ
A może Agata ma silną potrzebę komunikowania się?? Albo może dostęp do netu jest warunkiem ze może jechać w góry? A może chce na bierząco relacjonować wyjazd na forum, ..... A może.....
Po kiego grzyba Ci internet bieszczadach
Chyba na tym forum część ludzi nie skapowała się że net nie jest już luksusem, ale szarą rzeczywistością...... Ja np lubie sobie wychylić piwko, i mam ciężki plecak bo sporo go noszę- dlaczego inni mieliby odcinać się od swoich przyjemnosci?
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki