ja też , mam nadzieję , że pogoda będzie łaskawa dla wielbicieli bukowej czerwieniZamieszczone przez yasiolek
![]()
ja też , mam nadzieję , że pogoda będzie łaskawa dla wielbicieli bukowej czerwieniZamieszczone przez yasiolek
![]()
Właśnie w tej chwili jestem w Bieszczadach ,wczoraj pogoda była śliczna,
w nocy padało teraz jest pochmurno,ale jest cudownie
Pozdrawiam
Wojtek legionowo
A te cudne bieszczadzkie kolory to kiedy? :)
październik. pomalutku już się robią![]()
pozdrowienia z lasu
Zatem pewnie nie dane mi będzie...:( W październiku raczej zimno a i studenckiego czasu mniej, ech...
ja se w tym roku olewam studenckie sprawy w październiku. no, chyba żeby sie waliło i paliłonie podaruje tej jesieni, oj nie podaruję.
pozdrowienia z lasu
No ponoc pogoda w tym tygodniu ma być całkiem, calkiem... Słoneczko i powyżej 20 stopni na poludniu wg prognoz :)
kolorki juz są...
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 09-09-2006 o 22:22
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ech, żal serce ściska, że nie można tam być![]()
Pozdrawiam
Przemek
ja jutro o 8 wyjeżdzam z krakowa. według http://meteo.icm.edu.pl/ ma byc piekna pogoda ( ilość chmur w okolicach austrii, a raczej ich brak, daje powody do optymizmu). licze ze bedzie lepiej niz ost gdy przemoczony wracałem do koleżanki do jasła i przez 4 dni sie suszyłem z wszystkiego. jak wróce to zamieszcze zdjecia - bede miał cyfrówke![]()
"... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki