Witam
Nie widzę sensu w zakładaniu przeze mnie nowego wątku, gdyż ten akurat odpowiada moim potrzebom.
Pod koniec czerwca planuję wybrać się z rodziną (4 sztuki) w Bieszczady. Ja będę tam 2 raz w życiu, oni po raz pierwszy. Chciałam się dowiedzieć, które szlaki byłyby odpowiednie? Najmłodsza osoba to mój 12-letni brat, jednak z kondycją i u niego i u reszty jest całkiem nieźle :) Sama marzę o wyjściu na Połoninę Caryńską i Wetlińską, nie wiem jednak, czy te szlaki nie spowodują zbyt znacznego zmęczenia u moich rodziców, ew. brata
Co o tym sądzicie?
I jeszcze jedno - z której miejscowości byłoby najlepsze dojście do tych szlaków? W takim bowiem miejscu chciałabym szukać noclegu. Aha - i kiedy najlepiej rezerwować sobie spanie, tak, by być pewnym, że jeszcze jakieś wolne miejsca będą? :D
Sama byłam w Bieszczadach 2,5 roku temu, była to ledwie 2-dniowa wycieczka klasowa, podczas której prześliśmy przez Przełęcz Orłowicza oraz przez Połoninę Caryńską. Wtedy zakochałam się w Bieszczadach i mimo, że z mojego miejsca zamieszkania dużo bliżej mam w Tatry, to zdecydowanie bardziej wolę Biesy... :)
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem