Jak moge umieścić avatar pod nickiem, nie moge tego dokonać!? Wydaj mi sie ze ten link co sie do niego odnosi nie działa!
Jak moge umieścić avatar pod nickiem, nie moge tego dokonać!? Wydaj mi sie ze ten link co sie do niego odnosi nie działa!
Avatary działają tylko z naszego serwera.
Zapisz sobie go na naszym serwerze i powinno być ok. Pamiętaj o właściwych rozmiarach.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Trochę głupio mi prosić ale mozesz mi to rozpisac po kolei, blondynką nie jestem ale w tej kwestii a i owszem : ) jajk znaleźć Wasz serwer?
pozdrówka
Ja też chciałem zmienić swój avatar, ale nie dałem rady.
Teraz powinno być ok.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Dzięki. Potwierdzam, że jest OK.
Hejka dziękuję za avatorową pomoc, juz działa bez zarzutów!
Dzięki adminowi mamy teraz przyjemność Cię zobaczyć, roGosiu. Szkoda, że nie wszyscy korzystają z avatarów, aby się zaprezentować na forum.
Taaa...wcale nie jest oki, ja chciałam zmienić i lipa :( Admin..pomóz!
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Jakiś błąd podczas zmiany? Podaj więcej informacji nt.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki