Co jest potrzebne na wakacjach? Po kiego grzyba Internet w Bieszczadach?
Zachęcam do dyskusji i wzięcia udziału w ankiecie.
uważam za niezbędne
mogą się przydać
są mi obojętne
na pewno nie skorzystam
powinny być zabronione
Co jest potrzebne na wakacjach? Po kiego grzyba Internet w Bieszczadach?
Zachęcam do dyskusji i wzięcia udziału w ankiecie.
Co na wakacje,POGODA jak dla mnie,bez tego nie
ma szans na dobry wypoczynek.Z internetem to jest różnie,pracuje w pensjonacie,wielu przyjeżdzających turystów pyta o dostęp,tłumacząc się pracą bądz rodziną.Dla mnie osobiście w górach może nieistnieć,komórka to wystarczająca smycz dla człowieka,dobrze ze są miejsca bez zasięgu w Biesach.Pozdrawiam wszystkich na forum!
[QUOTE=andrzej627]Co jest potrzebne na wakacjach? QUOTE]
Oczywiście zagłosowałem , jak? to nie piszę,żeby mimo woli nie sugerować innym -- ale to jest tak,.jak pytać czy tel. mobilny jest przydatnym wynalazkiem.Internet czy tel. kom. chcesz to używasz , a jak nie chcesz to nie-- ale masz.. i możesz to użyć - tylko od nas powinno zależeć kiedy i gdzie.
Ostatnio edytowane przez joorg ; 26-08-2006 o 23:39
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
osobiście uważam, że internet, podobnie jak reszta podobnych wynalazków, jest czymś od czego warto odpoczywać, ale całkowity brak dostępu nie powinien być porządany. Jak wiadomo wielu ludzi przyjeżdzaących w Bieszczady to osoby praujące z miast jak Kraków, czy Rzeszów. powinny być miejscaz gdzie możnaby było sprawdzić sobię pocztę jak komuś trzeba. nie przeszkadza to mu ani innym w bieszczadowaniu. taki przykład: siedziałęm sobie u kolegi w it w Lutowiskach gdzie jest taka mała kawiarenka. padał deszcz. nagle przyszedł jakiśfacet cały w błocie. ściągnął buty () i wszedł. siedział godzinę, po czym wrócił do lasu jak powiedział. a poza tym zawsze jak ktoś zobaczy na przykład niedźwiedzią rodzinkę koło bnamiotu dzięki internetowi bedzie mógł na gorąco zrelacjonować to wydarzenie na forum ... jeśli uda mu się przeżyc ;-)
pozdrowienia z lasu
Jeżeli ktos korzysta z internetu by brać udział w dyskusjach na forum , tzw. rozmowach na GG i tp wynalazki , sam z siebie powinien w czasie pobytu w Bieszczadach dać sobie wolne. Ale problem w tym iz wielu z nas internetu używa np. do płacenia rachunków, więc czasem dostep byłby wskazany. Przyda się też wtedy gdy ktoś nie ma "góralskich zdolności" i nie potrafi sam przewidziec pogody. Ale nie należy przesadzać, podobnie jak z innymi wynalazkami i uzywkami.
Pozdrawiam
naive
dokładnie tak! parę lat temu jak komóry stawały się dostępne dla każdego Polaka, co niektórzy podnieśli dyskusję, że prawdziwi górale komórek nie mają. dzisiaj telefon jest nieodzwony w razie "w" i jest jak najbardziej wskazane żeby go mieć ze sobą. internet moze jest mniej praktyczny pod tym względem, ale chodzi o to samo - zakres cywilizacji. rzecz polega na tym, że jak ktoś potrzebuje to niech będzie, ale jak ktoś nie potrzebuje nie musi iść do cafe. przecież na Połoninie nikt budki nie postawi ;-)
pozdrowienia z lasu
Ankieta, jej wyniki mówią same za siebie.... A ja gratuluję autorowi ankiety nowego avatara...
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Dzięki, Barnaba, że zauważyłeś. A przy okazji, zagadka, gdzie to zdjęcie zostało zrobione?Zamieszczone przez Barnaba
Hotel Górski w Ustrzykach Górnych ??
Zgadza się.Zamieszczone przez manio
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki