no trudno.... właśnie jedziemy do Wilczej Jamy..... między innymi na pstrąga....>>>ja coprawda nie jadam :P ale Łysy pochłania ..... mam nadzieje, że po powrocie uda mi się napisać coś w relacjach.....no i obiecuje, że napewno beda zdjecia.......
no trudno.... właśnie jedziemy do Wilczej Jamy..... między innymi na pstrąga....>>>ja coprawda nie jadam :P ale Łysy pochłania ..... mam nadzieje, że po powrocie uda mi się napisać coś w relacjach.....no i obiecuje, że napewno beda zdjecia.......
ja tam co prawda nie jeżdzę z tamtego kierunku, ale przypadkiem natrafiłam kiedyś na rozkłady busów z Lublina (http://www.angelfire.com/jazz/mlawa/busy/lublin.htm)
wg której są busy do Sanoka o 8.30D 16.30D (konieczna rezerwacja tel. 507 267 438 ). podobno jadą 4,40. tylko gorzej jest potem z Sanoka, bo jesli nie trafisz na busa to dopiero o 16:15 jedzie do UG...
pozdrawiam
honti
To forum jest extra
Bieszczadnicy nawet z Lublina czy Świdnika są jak rodzina![]()
Jak zakładałem topik, nie sądziłem, że dostanę tyle praktycznych wskazówek dojazdu czy też konkretnych propozycji zabrania się w Bieszczady.
Zobaczę jeszcze jak się ułoży sytuacja, ale widać, że warto być na tym forum, m.in na towarzystwo życzliwych osób które też kochają te góry![]()
Pozdrawiam. Lech
no tak, skoro spotkanie nie wyszlo w Lublinie to moze chociaz w bieszczadachi tak trzymac
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
....achchchch..... coby sie wszystko dobrze poukładalo to i ja 23.09 odpalam w bieski....zabrac na stopa nie moge bo jedziemy całą rodzinką ale bagazu ewentualnie moge troche zabrać....żeby tylko wypalilo....bo jak nieto w październiku na 10 dni i nic mnie nie powstrzyma
![]()
Pozdrawki dla wszystkich lublinobiesołazów
O jak wam fajnie :)
Ja coprawda już była w tym roku w czerwcu ale strasznie tęsknię, chetnie pojechałabym nawet na weekend ale narazie żaden wyjazd się nie zapowiada![]()
Pozdrówcie ode mnie Bieszczady![]()
hehehehehehe .... a trzeba zawieszać ? Sadziłam, że to tylko wymiana pogladów..... :P hehhee więc jak :D ?
kb- jednak bedziemy w sobote w Lublinie))
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Witam Bieszczadowników z Lublina . :) Ja w Ustrzykach Dolnych miałam przyjemność być w sierpniu zeszłego roku cały tydzień,i pobyt był zakończony koncertem KSU. Mam nadzieję,że uda mi się w lutym nawiedzić ponownie UD. :)
Ale na pewno nie będę jechać pociągiem z Lublina do Ustrzyk,za długo :)
Póki co, to pociągiem do Ustrzyk Dolnych to tylko przez Ukrainę można dojechać.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki