Zatem pozostaje Galicja Expres i logowanie się na stronie Bla Bla Car. Ale, że tak słabo to wygląda się nie spodziewałem:).... cóż wszyscy widać wybierają dojazd raczej własnym samochodem.
Dzięki za informacje
Pozdrawiam
Zatem pozostaje Galicja Expres i logowanie się na stronie Bla Bla Car. Ale, że tak słabo to wygląda się nie spodziewałem:).... cóż wszyscy widać wybierają dojazd raczej własnym samochodem.
Dzięki za informacje
Pozdrawiam
Z Lublina Galicją dojeżdża się nawet do Polańczyka bez problemu, ostatnio jechałem dużym nowym busem mercedesa i o dziwo miejsca na nogi było z zapasem. Dramat to się zaczyna w samych Bieszczadach, komunikacja publiczna praktycznie nie istnieje.
Jeżeli ktoś tu zagląda szukając okazji na transport Lublin - Ustrzyki Górne, polecam zaznajomić się z e-podróżnikiem (google). Zaraz wybieram się na taki wyjazd. W jedną stronę jadę Lublin - Rzeszów (BP Tour), potem Rzeszów - Ustrzyki (Arriva), a powrót Ustrzyki - Sanok (Arriva), Sanok - Lublin (Galicja). Co z tego? A to, że jak się uprzemy to można znaleźć fajne bilety. Za złotówkę na przykład. Ja w obie strony płacę około 60zł. Da się i wcale nie trzeba się namęczyć. Wystarczą podstawowe umiejętności logistyczne. (pro tip: jak szukacie połączeń, noclegów lub innych usług, używajcie przeglądarki w trybie incognito. Wtedy serwisy nie zapisują "ciasteczek" i nie podbijają sztucznie ceny sugerując się wcześniej szukanymi usługami).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki