Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: Jędrek Połonina

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Jędrek Połonina

Program mojej imprezy. Spotkanie z Ryśkiem Szocińskim jednym z naszych bieszczadzkich poetów i prozaików. Jestem fanką jego opowiadań. Gorąco polecam. Dlaczego zakapior? To furtka. Może zdarzyć się, że Rysiek będzie zajęty więc w takim wypadku proszę Burego o pomoc. Czasami przysiada się kwintesensja zakapiorstwa czyli Sikorka. Zarabiają uczciwie na swój kawałek chleba. Nic Ci do tego.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 14-04-2008 o 11:20

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Program mojej imprezy. Spotkanie z Ryśkiem Szocińskim jednym z naszych bieszczadzkich poetów i prozaików. Jestem fanką jego opowiadań. Gorąco polecam. Dlaczego zakapior? To furtka. Może zdarzyć się, że Rysiek będzie zajęty więc w takim wypadku proszę Burego o pomoc. Czasami przysiada się kwintesensja zakapiorstwa czyli Sikorka. Zarabiają uczciwie na swój kawałek chleba. Nic Ci do tego.

No właśnie dziwiłam się że "zakapior", ja bym napisała konkretnie imię i nazwisko.

B.

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

RE: Lucyna!

Lucyno! Prosiłem Cię już w tym wątku,w jednym z poprzednich postów, żebyś odczepiła się od Andrzeja Wasielewskiego "Połoniny",człowieka, podkreślam, nieżyjącego, nie mogącego się bronić! Jak sama przyznajesz, koń też nie żyje, nie ma więc kto kopnąć Cię solidnie w tyłek.
    Jeżeli jesteś taka zdeterminowana żeby nadal "Połoninę" obsikiwać i podsrywać, to nie musisz tego robić na tym forum, gdzie w swoich poglądach jesteś odosobniona. Jedz do Kulasznego, nasraj Mu na grób i ogłoś to wszem i wobec. To będzie to samo. Nie zawsze jesteś taka zasadnicza jeśli chodzi o tzw. zakapiorów,zwłaszcza wobec tych z którymi współpracujesz. Jeden z wychwalanych przez Ciebie zakapiorów jest zwykłym "przekrętem", żeby nie napisać złodziejem, inny jest oszustem! Ja to co piszę, mógłbym przed każdym sądem udowodnić,tylko po co? Widzę w nich więcej dobrego niż złego, uważam za artystów, niech więc "uczciwie zarabiają na swój kawałek chleba". Nic mi do tego.
    Gdyby opinię podobną Twojej,na temat A.W."P", napisał "Jędrzej",to uważałbym że jest to opinia uprawniona bo byli przyjaciółmi! To co Ty wypisujesz to zwykłe świństwa. Ja jestem przeciw!!!
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)