RE: Lucyna!
Lucyno! Prosiłem Cię już w tym wątku,w jednym z poprzednich postów, żebyś odczepiła się od Andrzeja Wasielewskiego "Połoniny",człowieka, podkreślam, nieżyjącego, nie mogącego się bronić! Jak sama przyznajesz, koń też nie żyje, nie ma więc kto kopnąć Cię solidnie w tyłek.
Jeżeli jesteś taka zdeterminowana żeby nadal "Połoninę" obsikiwać i podsrywać, to nie musisz tego robić na tym forum, gdzie w swoich poglądach jesteś odosobniona. Jedz do Kulasznego, nasraj Mu na grób i ogłoś to wszem i wobec. To będzie to samo. Nie zawsze jesteś taka zasadnicza jeśli chodzi o tzw. zakapiorów,zwłaszcza wobec tych z którymi współpracujesz. Jeden z wychwalanych przez Ciebie zakapiorów jest zwykłym "przekrętem", żeby nie napisać złodziejem, inny jest oszustem! Ja to co piszę, mógłbym przed każdym sądem udowodnić,tylko po co? Widzę w nich więcej dobrego niż złego, uważam za artystów, niech więc "uczciwie zarabiają na swój kawałek chleba". Nic mi do tego.
Gdyby opinię podobną Twojej,na temat A.W."P", napisał "Jędrzej",to uważałbym że jest to opinia uprawniona bo byli przyjaciółmi! To co Ty wypisujesz to zwykłe świństwa. Ja jestem przeciw!!!
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)