Strona 6 z 26 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 253

Wątek: Zdobywanie szczytów (głupoty)

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie Odp: Zdobywanie szczytów (głupoty)

Cytat Zamieszczone przez Barnaba Zobacz posta
    Jako nieudolny fotograf, i doskonały kombinator miłośnik corel photo paint uważam że na kompie można wszystko! Jest możliwe z jednej klatki uzyskać takie zdjęcie. wystarczy wyselekcjonować obiekty (tło, piorunołap, i modeli) oraz dla obiektów wyregulować światło, ..... no da się!
    I czekać na piorun?

Bieszczadnik Awatar Doczu
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Wojtku >>> ja w góry (każde) zawsze chodze w trekkingach (choć mogło to wyglądać inaczej), a pisząc że sam chodzę w półbutach z bieżnikiem miałem na mysli, że niejedne półbuty (dajmy na to takie otmętowskie) mają lepszą podeszwę niż trekkingi kupione w markecie.
    Ja wychodze z zalożenia, że buty trekkingowe kupiłem po to aby w nich trekkingować, takoz trekkinguję ;-)
    Oczywiście nikogo nie namawiam do chodzenia w WYSOKIE góry w połbutach, czy adidasach, ale na bieszczadzkie ściezki, może nie jest to obuwie idealne, ale wystarczające (dla kogoś kto nie ma treków) Ofc warunkiem jest sensowna pogoda i trasa pomyślana z głową.
    Co do kijków to polecam wszystkim. Niekoniecznie tylko tym, którzy już mają problemy ze stawami czy więzadłami. Na szczęście kijek trekkingowy coraz częściej staje się wyposażeniem turysty nawet tych niedzielnych, i nie budzi juz usmiechow politowania innych turystów.
    http://www.doczu.pl

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

No i o to chodzi, Doczu, ...

Bieszczadnik Awatar Jadja
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Gorlice

zauwazyłam, ze teraz bardzo popularne jest zabieranie ze sabą na szczyty piwa, w sobote na Tarnicy to niemalze kazdy siedział z piwem, no ale panstwo na Smerku wyciagneli flaszeczke.... i teraz nie wiem , czy to jakas akcja typu " piwne góry" była, czy jak? czy to poprostu brak udziału swiadomosci.... ale to załosne mimo wszystko.... hmmm dobrze ze chociaz na Wetlinskiej był ktos kto te puszki zbierał...
    "... nie szukaj tego lasu, w którym mógłbyś sie schować... "

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Jadja Zobacz posta
    zauwazyłam, ze teraz bardzo popularne jest zabieranie ze sabą na szczyty piwa, w sobote na Tarnicy to niemalze kazdy siedział z piwem, no ale panstwo na Smerku wyciagneli flaszeczke.... i teraz nie wiem , czy to jakas akcja typu " piwne góry" była, czy jak? czy to poprostu brak udziału swiadomosci.... ale to załosne mimo wszystko.... hmmm dobrze ze chociaz na Wetlinskiej był ktos kto te puszki zbierał...
    A co ma piernik do wiatraka??
    A zostawianie po sobie puszek czy innych śmieci gdziekolwiek to czyste chamstwo a nie głupota.
    Pozdrav

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z
    Przemyśl

Opatrzność czuwa
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

Cytat Zamieszczone przez olka_olka Zobacz posta
    Opatrzność czuwa
    ....i wszystko jasne...

Administrator Awatar leszczu
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Lesko, Poland

Cytat Zamieszczone przez olka_olka Zobacz posta
    Opatrzność czuwa
    No co wy chcecie żeby jutro w nowinach wyszedł materiał że cud na Tarnicy był hi hi
    Pozdrawiam
    Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska

Bieszczadnik Awatar człowiek z lasu
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne (kraków momentami)

[quote=Jadja;33004] i teraz nie wiem , czy to jakas akcja typu " piwne góry" quote]
    piwko dobra rzecz, zwłaszcza po spacerku na szczyt To tak samo jak z czekoladą - jeśli ktoś nie umie zabrać ze sobą papierka ...
    pozdrowienia z lasu

Bieszczadnik Awatar Dott
    Na forum od
    09.2006
    Rodem z
    Wrocław

Heh, i zaczną się pielgrzymki... i zamiast turystów "szukających siebie", na szlaku będzie można spotkać zastępy moherowych beretów :)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów