[QUOTE=lucyna;33282]
Jeżeli mam też ostrzec przed złym produktem to muszę wspomnieć o polarze Campusa. Mam go miesiąc, a już przy szyi pruje mi się.QUOTE]
Z Campusem dzieje się coś niedobrego, słychać sporo negatywnych opinii nt sprzętu. Ja chyba dobrze trafiłem - mam kurtkę Campusa wraz z wpinką polarową, używam tego oddzielnie oraz w komplecie. Nie mogę powiedzieć złego słowa, jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu.
Ogólnie mówiąc jednak o sprzęcie "renomowanych" firm można powiedzieć, że jakość, trwałość, żywotność produktów spada. Może jest to spowodowane szukaniem niskich kosztów produkcji i przenoszeniu zakładów produkcyjnych do krajów Dalekiego Wschodu ? Wydaje się, że pomimo stosowania wręcz kosmicznych technologii w produkcji wspólczesnego sprzętu, często przegrywa on ze starymi, solidnymi, ręcznie robionymi egzemplarzami. Oczywiście jest na rynku sprzęt wytwarzany wg ostrych rygorów z dużym udziałem ręcznej pracy, jednak prócz wysokiej jakości posiada także bardzo wysoką cenę![]()
Trzeba pamiętać, aby nie nastąpił "przerost formy nad treścią" - ważne, by cieszyć się górami![]()

Odpowiedz z cytatem