JA również w tym terminie.. 13-14 jest CZARTgranie a drugi dzień właśńie w UG "Pod Caryńską" także do zobaczenia :)
Pozdrawiam
andzia
JA również w tym terminie.. 13-14 jest CZARTgranie a drugi dzień właśńie w UG "Pod Caryńską" także do zobaczenia :)
Pozdrawiam
andzia
andzia
... w górach jest wszystko co kocham...
Też będę,niestety w pt pracuję,więc w UG będę późno,więc Rawka przeszła bokiem,ale w sb juz nie odpuszczę:)
W życiu nie byłem na "CZARTgranie" i szczerze powiem, że nie bardzo się orientuje jak wygląda tego typu impreza ale jeżeli będę w tym czasie w U.G to przyjdę. Wyjeżdzam sam, więc ze względu na szybko zapadający zmierzch jakieś towarzystwo wieczorem napewno się przyda a taka okazja jak myślę sprzyja poznawaniu nowych ludzi.
Nie znam Bieszczad. To mój pierwszy świadomy wyjazd w te góry i mam nadzieję, że będzie super.
Ostatnio edytowane przez Maciej.K ; 04-10-2006 o 00:20
Wobec tego poczytaj sobie :
http://carynska.pl/index.php?option=...id=56&Itemid=1
Tam też znajdzieśz linki do poprzednich edycji.
Polecam :)
andzia
... w górach jest wszystko co kocham...
jest 5:30 rano. coś mnie obudziło. wstaję i wychodzę na balkon. Pierwsze co do mnie dochodzi to potężny ryk jelenia z pobliskiej łąki. następnie patrzę mgła, a nad mgłą czyściuchne niebo. myśl: nie ma bata, idę w busz. spakowany, uśmiechnięty właśnie wychodzę. jadę do Górnych a potem zobaczymy. pewnie kiknę se na Halicz. mam nadzieję, że będą fajne zdjęcia. za godzinę albo dwie znając bieszczady zacznie lać. to nic.
pozdrowienia z lasu
takwięc do usłyszenia, oczywiście jak mnie jakiśmisio nie pocharata hihi :D (to nie jest takie śmieszne :/)
pozdrowienia z lasu
Jedno muszę przyznać spotykamy się na forum o dziwnych godz. Wchodzę o 23 kilka osób, o 3 Malo, o 5 człowiek z lasu. Nie kracz właśnie dziś też idę w tamtym kierunku. Będzie śliczna pogoda.
A propos Czart Grania. Nie mogę się wybrać.Mam prośbę wygłaszcie ode mnie Krysia. Kiedyś przrz 10 dni obsługiwałam kolonię. Pokazałam im wiele, na koniec była ankieta. Dzieciaki miały wybrać największą atrakcję Bieszczadów. Jednogłośnie wygrał Kryś. Hrabia też był w czołówce.
co to jest "krys" ?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Kryś to jest ta psina pod Rawkami, dobrze mówię?
pozdrowienia z lasu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki