Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie wyjeżdżam we wtorek. Jeśłi spotkacie kogoś kto nie sie taki aparat to na 99% będę ja![]()
Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie wyjeżdżam we wtorek. Jeśłi spotkacie kogoś kto nie sie taki aparat to na 99% będę ja![]()
hehe mam identyczny statyw :)
pozdrowienia z lasu
Dziękuje za wskazówki.
Jadę jutro lub w środę. Nic nie rezerwowałem, ale mam nadzieję, że coś znajdę. Jak mówiłem mam własny transport więc jakoś sobie poradzę.
Do zobaczenia.
Już jestem spakowany. Jadę jutro.
Po powrocie podzielę się wrażeniami jakie na mnie zrobiły Bieszczady.
JA również dziś jadę na CZARTa,w aucie pełny skład, do zobaczenia dziś w bacówce !!
http://carynska.pl/index.php?option=...id=56&Itemid=1
andzia
... w górach jest wszystko co kocham...
Pewnie też nie wytrzymam i ruszę dziś lub jutro.
Nie rozpakowałem się po ostatnim pobycie więc tylko coś dołożei w drogę,jak wyjadę o 17 to jeszcze dziś będę
Wojtek legionowo
No my ruszamy za kilka godzin.... bedzimey około 19 jak mniemam :) trzymac miejscówki , grzać gitary..... buzia i do zobaczyska ....
kobita
Tonę normalnie we łzach.....chyba założę wątek dla nieszczęśliwców,którzy na weekend jechać by w Bieszczad chcieli a zwyczajnie nie mogą..
Mała Rawka,diabelskie grania,gitara,piwencjo......grrrrr![]()
Niech mnie ktoś przytuli..........![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Cóż Małgosiu, będziemy płakać we dwie... też nie pojadę... a miało być tak pięknie ;(((
pozdrawiam
Małgośka
Hej :D
Dziś jadę przez Kraków - mogę zabrać w auto do 2 osób;>
Kto che, kto chce?:D:D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki