kusisz ale ślub przyjaciół mam jutro.
kusisz ale ślub przyjaciół mam jutro.
"... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU
Nooo!!! ]:->
Hej, hej, zamykam wydanie. I jadę :P No w ostatniej chwili, 13-go w piątek najlepiej podjąć tę jedną jedyną decyzję ;> W Krakowie będę za około 6 godzin i pewnikiem ruszę o świcie (=przed świtem) ;>
Możnaby rozpoznać CK Browar lub tylko oblecieć Wawel dookoła ku rozruszaniu gnatów :D Spanko dla stoliczan by się znalazło :D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
No to już po Biesach.W pt juz w nocy dojechaliśmy do Bacówki...troche fotek porobić .W sobotę Bieszczady były przepiękne....słońce,słońce,brak wiatru i piękne widoki.Z Wołosatego ruszyliśmy na Tarnicę....a na niej zaczynała się właśnie msza.Po mszy na Krzemień...Bukowe....i dalej wśród traw i pięknych widoków do Widełek.
Wieczorem byliśmy na CzartGraniu......może nawet za mocno się wyluzowałem:).Obiecałem kiedyś,że podeślę link do fotek z Bieszczad,był to wypad sierpniowy,lało,że hej więc fotki nieciekawe).Tym razem zdięcia przepiękne..zarówno z gór jak i czartgrania.Za kilka dni fotki będą dostępne-podam linka.
Jadę 20 w Bieszczady z Rzeszowa, gdzie, jeszcze nie wiem, ale mam wolne miejsca w autku. Moge chetnych zabrać. Kontak GG 5554519. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez tomekpu ; 18-10-2006 o 06:44
Ty nie denerwuj pozadnych ludzi co to musza siedziec w robocie:((((((
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Wybieramy się z koleżanką 28-29 paźdz., ona z Krakowa, ja z Wawy, trasy jeszcze nie ustaliłyśmy, pewnie Cisna i dalej do ustalenia...choć jak się uda przyjemnie będzie odwiedzić Balnicę, chcemy odpocząć od zgiełku miasta, pokłonić górom, zostawić im swoje smutki, napełnić serca radością.
Pozdrawiam!
Wojtek legionowo
28-29 jedziemy do wetlina-ustrzyki.
możemy wziąć 3 osoby z tarnowa.
tel.660 367 367
pozdrawiam
Kurcze...moglam byc w Lutowiskach i na poloninach juz w ten weekend a tu masz.... se zaczekam do 2 listopada. No trudno ..mam tylko nadzieje ze pogoda w miare dopisze i naciesze sie najlepszym miejscem na Ziemi na kolejne 2-3 miesiace...![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki