Sobota 21X.
Sobota 21X.
Wygląda, że na drzewach okalających połoniny liści było już wtedy brak. Czy może się mylę?
A ja mam pytanie z innej beczki. jakim aparatem robione były te zdjęcia ?
Pytam ponieważ pierwszy raz spotykam się aby aparat tak ładnie zmierzył swiatło i aby góra i doł zdjęcia były tak ładnie naswietlone. Stosując różne aparaty i różne metody nie udało mi się uzyskać takiego ładnego efektu.
A może zaprzągłes do pracy photoshopa ?
Liście zaczynały wtedy opdadać jeszcze ale były :)
Co do aparatu to był OLYMPUS E500, zdjęcia są przerzucone bezpośrednio z niego, zmiejszyłem wymiary i jakość, żeby się zmieściły na forum.
Witam
Kurde - a ja muszę swoim wybierać: albo góra albo dół. Przy silnych kontrastach wymięka.
Np. fotka z 13.10 - cały dzień w zasadzie do bani dla fotek, a jak przy zachodzie słońca robi się piknie - to kicha
Trasa z Wetliny do Ustryk Górnych przez Rawki. Słońce wyszło zza chmur na dobre, kiedy byłem już Ustrzykach. Trasa idealna na rowery górskie, wiecie może czy po szlakach w Parku można śmigać na rowerze?
Nie odzywałem się, aby nie zapeszyć. Jak zgadałem się na przełom 09/10 ze Stałym Bywalcem w Sękowcu, to mi wlepili robotę i przesunęli urlop.
W B. byłem od 10 do 21.10. Akuratnie się mijaliśmy, chociaż 14 siedziałem na dupie, obolały po wielu wypierdółkach (chaszczowanie zostawię chyba jednak młodszym) oraz w celu obniżenia poziomu adrenaliny (rozcieńczanie browarkiem).
Co by nie było OT dołączam fotki z wyprawy
Pozdrawiam
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki