Dzięki za pomoc :))
Dzięki za pomoc :))
Witam podłącze się do tematu. W ten weekend po raz pierwszy wybieram się na te piękne szlaki Bieszczad:) Mam nadzieje, że ujmą mnie tak głęboko jak innych i będę tam częściej wracał:) Wymyśliłem sobie 3 dniową trasę, którą nie wiem czy dam radę w realu przebyć?
1 dzień - Smerek - Przełęcz Orłowska - Schronisko "Chatka Puchatka"
2 dzień - "Chatka Puchatka" - Brechy Górne - Połonina Caryńska (1297)- potem szlakiem zielonym na Przełęcz Wyżniańską- Mała Rawka- Wielka Rawka- niebieskim do Ustrzyk Górn. (i ew do Wołosate)
3 dzień - Wołosate - czerwonym Przeł. Bukowska - Halicz - Tarnica - niebieskim na Bukowe Bardo - Pszczeliny (Widełki)
Czy to w og realne, aby zrealizować taki plan??
Czy mogą być problemy z noclegiem o tej porze roku w schroniskach? Bo nic nie rezerwowałem?
Jakie są możliwości transpotru z Widełek do Ustrzyk Górn.? lub ew czy w Widełkach znajde moze jakiś nocleg?
Z góry dziękuję za jakiekolwiek sugestie.
Pozdrawiam
Witaj, kobi, na forum. Trasa przez ciebie zaplanowana jest jak najbardziej realna do przejścia. (Popełniłeś mały błąd: Przełęcz Orłowicza a nie Orłowska). Życzę dobrej pogody
Zapomniałem dodać: nie powinieneś mieć kłopotów z noclegami (no może jedynie w Chatce Puchatka ?)...
Dzięki za odzew. Popełniłem jeszcze jeden błąd ortograficzny Berehy Górne:( Obiecuje, że to już się więcej nie powtórzy. Wybaczcie ja dopiero poznaje te nowe dla mnie nazwy bieszczadzkich szlaków... No ja też mam nadzieje, że pogoda dopisze:)
Do zobaczenia na szlaku
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki