Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Jak się zachować przy spotkaniu z niedźwiedziem

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Jak się zachować gdy spotka się niedźwiedzia ? pytam poważnie

Nie wiem Chris chłopaki wywołają film. Zobacz post o niedźwiedziu na Dwerniku Kamieniu. Ja mam Rysia z Otrytu na komórce i nie wiem jak wrzucić na neta no i widać słabo. Co do zabierania pożywienia jadłem póżną zimą cielaka zarżniętego przez wilki świerzutki był i smakowity mniam mniam Misie bardzo przez to zgłodniały więc z zemsty latem dobierały się do śmieci sąsiadowi aż jego kaukaz był posrany a taki z niego niby kozak jest. To są bieszczady tu ludzie bytują z naprawdę sporą populacją czy to niedźwiedzia czy wilka. I co? Pstro jest jak jest mnie wilk wzion ślicznego kochanego pieska z pod okna zanim zdążyliśmy jak co wieczór wpuścić go do domu. Moja reakcja na takie diktum jest zdrowa. Wtedy wzioł bym i zapierdzielił tego wilka gdybym mógł. Ale tylko tego wilka i tylko wtedy i co pewnie jestem potworem. Nie bardzo. Są podobno wypadki z bieszczadu że to niedźwiedź padł przy padlinie z ludzkiej ręki ....też się zdarza. Narazie bieszczadzkie misie raczej biją jak się zahowasz sam zobaczysz byli tacy co mówili że zrobią tak jak misia spotkają a robili siak. A może bardziej chcesz wiedzieć jak uniknąć spotkania zobacz odp. na pytanie o misiach na stokach Dwernika Kamienia powodzenia w spotkaniach i primo no panic a jak co to r.i.p

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez czternastak Zobacz posta
    .... Wtedy wzioł bym i zapierdzielił tego wilka gdybym mógł.
    czternastek ,.... "chopie" nie pij już tyle ... i to od rana.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    czternastek ,.... "chopie" nie pij już tyle ... i to od rana.
    raz: to "czternastak", dwa: godzina postu czternastaka się z poranną nie zgadza. I jaki wniosek?

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez chris Zobacz posta
    raz: to "czternastak", dwa: godzina postu czternastaka się z poranną nie zgadza. I jaki wniosek?
    zgadza się zgadza , bo on CZTRRNASTAK pisze tu już od rana taki pie..ły.

wniosek chris ??? nie ten który Ty sugerujesz , a może odwrotnie ??
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)