Strona 13 z 54 PierwszyPierwszy ... 3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 23 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 592

Wątek: Jak tam kolorki

Mieszany widok

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Domyślnie Odp: Jak tam kolorki

Heloł! Dzień Dobry! Witajcie Wszyscy! Jestem tu po raz pierwszy więc pozdrawiam bardzo serdecznie! I jedno mogę powiedzieć - ZAZDROSZCZĘ WAM!!!!!! że macie to na wyciągnięcie ręki. Serce mi płacze z tęsknoty więc dobrze, ze istnieje net i takie strony, gdzie chociaż płaskie i małe ale jednak - Bieszczady jak żywe

pozdrawiam.asia

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Właśnie tyle co wysiadłem z auta, jadąć z UG do Pyrlandii. I powiem tak, piekna pogoda w bieszczadach(słonce, temperatury jak w czerwcu, kolory że dech zapiera). A Machoney pięknie to pokazał na swoich fotach (moich jeszcze nie zdążyłęm obrobić). Od Krasiczyna pogoda zaczyna się psuć i na całej trasie na zmianę deszcz mgła i lokalnie rachityczne słonko. Mam nadzieję, że Wszyscy planujący wypad w wekend (długi) też zaznają smaku tak wspaniałej aury. Śmieliśmy się, że to była rekompensata za deszczowy czerwiec.

pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik Awatar dziabka1
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    warszawa

Doniesienia najnowsze są zaskakujące - w długi weekend pogoda była przecudna! Sobota wyjątkowo ciepła, prawie jak w maju, potem ciut mgiełek, ale nie padało, we wtorek mroźny wschód słońca i śliczne słoneczko w dzień.
    Wszystkie kolory leżą już pod nogami a połoniny brązowieją i szarzeją. Jest tak pięknie, jak tylko może być w listopadzie :))

Pozdraw
    madzia

O tak! Weekend bardzo udany, potwierdzić i mnie wypada. Ładnie, sennie i przyjemnie było i tylko dodam, że dzięki tym kolorom co pod stopy pospadały można podziwiać widoki (kolorowe) idąc poprzez miejsca opisywane w przewodnikach za zarośnięte i pozbawione walorów widokowych
    pozdrowienia

Kolorów co raz mniej ale nie jest aż tak źle:

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Czas zacząć kolejny "sezon" tego pytania. Dlatego uprasza się serdecznie wszystkich o szczegółowe raportowanie słowno - fotograficzne.

Na szczegóły czekam z niecierpliwością, bo to jak w lotku: plącze się gdzieś ciągle po głowie pytanie, które dni obstawiać w tym roku...
    "niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
    http://takiewedrowanie.blogspot.com/

Bieszczadnik Awatar sq5jrv-mario
    Na forum od
    09.2006
    Rodem z
    Warszawa

Thumbs up Odp: Jak tam kolorki

Zdam relację ja już będę na miejscu. W Biesach będę w terminie 19 ÷ 23 września. :)
    zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/sq5jrv
    GG - 7193459
    :idea:

Bieszczadnik Awatar dziabka1
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    warszawa

Ja też doniosę, jak wrócę, a szlajać się będę w terminie 24 wrzesień - 4 październik :D

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez dziabka1 Zobacz posta
    Ja też doniosę, jak wrócę, a szlajać się będę w terminie 24 wrzesień - 4 październik :D
    Madzia ...pogody dobrej Ci życzę , a wg wszystkich znaków pogoda będzie.
    Kolorków jeszcze chwilę niet , nawet pod koniec Twojego pobytu chyba nie będzie , no może zaczną się.
    Jak jest jeszcze zielono w Bieszczadach, to zdjęcia z zeszłej niedzieli proszę:
    Po drugiej stronie Tarnicy… , trasa Muczne- Bukowe Berdo – Krzemień – Halicz – Wołosate , 7 godzin spokojnego marszu

Tu sobie wspólnie oglądamy pasmo Tarnicy, wg . zasady „po co tam łazicie ?--- a leżymy sobie i oglądamy widoczki”
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    Kolorków jeszcze chwilę niet ,
    Jak jest jeszcze zielono w Bieszczadach, to zdjęcia z zeszłej niedzieli proszę:
    Po drugiej stronie Tarnicy… , trasa Muczne- Bukowe Berdo – Krzemień – Halicz – Wołosate , 7 godzin spokojnego marszu
    Dzięki Janusz za zdjęcia :) Czy wiesz, że mnie nigdy nie udało się zobaczyć Tarnicy z Bukowego Berda? Zawsze nic nie widać jak tam jestem, bo w najlepszym razie jest mgła w najgorszym wszystkie inne połączenia z mgłą i chmurami.

Trawa już nie jest soczyście zielona, to znak że trzeba się zacząć zbierać. Liczę, że po 25 września będzie już coraz bardziej kolorowo.
    "niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
    http://takiewedrowanie.blogspot.com/

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)