Zgłoszę się tu ze zdjęciami po 27 września.
Zgłoszę się tu ze zdjęciami po 27 września.
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
Spasiba, od razu lepiej.
A moje buty tak tęsknią za tą "niteczką"wśród traw!
WUKA
www.wukowiersze.pl
... że dałeś zdjęcia, ... że może jeszcze człowiek zdąży, ... że ...
PięknieMam nadzieję, że i mi się uda jeszcze w tym roku wyruszyć.
Joorg pisze :
Kolorki ?Kolorków jeszcze chwilę niet , nawet pod koniec Twojego pobytu chyba nie będzie , no może zaczną się.
Są zapowiedziane na czas R-IMBu.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Jeszcze nie ma, ale jeszcze kilka... dni i będą.
Moje zdjęcia z 19-21 września w zakładce Biesy IX-2009 (z mojego linku poniżej).
![]()
Ostatnio edytowane przez sq5jrv-mario ; 23-09-2009 o 20:02
Wiadomość z ostatniej chwili, tj. z dziś - z kolorkami jeszcze słabo, ale są pierwsze oznaki, teraz już chyba pójdzie szybko![]()
Witam! W zeszłym roku po raz pierwszy byłem w Bieszczadach (głównie BPN) w słoneczne, sierpniowe dni (burza i jeden deszczowy przerywnik też się trafiły). Teraz czaję się na kolorki... Przyjeżdżam w najbliższy na weekend, najpierw do Przemyśla, a potem w góry na ok. 5-6 dni. Mam pytanie do stałych bywalców, czy są jakieś miejsca, w których jesienna kolorystyka Bieszczad jest szczególnie urocza i fotogeniczna, gdzie należałoby się obowiązkowo wybrać?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki