Melduję, że zieleń powoli więdnie, niektóre brzozy wyrywają się przed szereg, jelenie ryczą już o 15 (dzisiaj pod Caryńską ) i normalnie jesień jak nic, choć jak mówi Jimi kolorki takie se.
Melduję, że zieleń powoli więdnie, niektóre brzozy wyrywają się przed szereg, jelenie ryczą już o 15 (dzisiaj pod Caryńską ) i normalnie jesień jak nic, choć jak mówi Jimi kolorki takie se.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 18-09-2012 o 17:54 Powód: połączone :)
"W tak pięknych okolicznościach przyrody... i niepowtarzalnej... " J.H.
Z niedzieli 16-09-2012: powoli zaczynają się już zmieniać kolorki, ale jest to bardziej widoczne z drogi niż na górze. Jeszcze trzeba troszkę czasu...
Mam nadzieję, że za tydzień-dwa, kiedy będziemy w Bieszczadach zrobi się już kolorowo :). Na razie żółtawo-zielono jest, jak widzę na zdjęciu :).
magda :)
Z tego samego miejsca dwa tygodnie wcześniej, ale na "kolorki" trzeba będzie poczekać jeszcze z trzy tygodnie, o ile nie będzie przymrozków i nie spadnie "wczesny" śnieg.
ps. moderator( Ostatnio edytowane przez Marcowy : Dzisiaj - 16:54 Powód: połączone :) sobie znowu przypomniał po czasie i "robi porządek",w takim przypadku pisanie traci sens cytując czyjś post.
Ostatnio edytowane przez joorg ; 18-09-2012 o 18:11
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
dopóki kolorków nie ma, też wspomnę 6 i 7 października 2011. Łupkowska łąka. Drugie zdjęcie zrobione przed południem więc śnieg już topnieje.
06.10.JPG07.10.JPG
z kolei w 2010 roku pierwszy śnieg o ile mnie pamięć nie myli -spadł 16.10.2010. dostałam cynk że na Rawce i Honie jest biało ale w Wetlinie gdzie byłam była jesień :}
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 18-09-2012 o 22:33
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Ja tak samo :) Zaskoczenie było pełne, niespodzianka w ostatni dzień. Ciekawa jak aura nam dopisze za 3 tygodniZałącznik 30151e...Załącznik 30147Załącznik 30146Załącznik 30148Załącznik 30149Załącznik 30150
jak tam bo w okolicach krakowa już zółto a kamera w wetlinie zieleń prawie nieskazitelną pokazuje
W Gorcach właśnie się zaczęło - płoną góry,płoną lasy...
Za tydzień będzie apogeum.
Pozdrav
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)