Dziś było równie pięknie tylko bez śniegu. Piękna pogoda. Były przymrozki liście szybko zlecą z drzew
Dziś było równie pięknie tylko bez śniegu. Piękna pogoda. Były przymrozki liście szybko zlecą z drzew
Witam
Myślałem, że kolorki jakie widziałem są już najpiękniejszymi jakie można zobaczyć ale to co widać na tych zdjęciach http://www.ga.com.pl/bieszczj.htm utwierdza mnie w przekonaniu, że może być jeszcze piękniej.
Widoki piękne! Kolorki chyba troszkę "podkręciłeś ? ;-)
Pozdrawiam
Przemek
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Zlatują zlatują. W piątek schodziłam z Szerokiego Wierchu już po dywaniku z liści. Wczoraj zaś jeździłam wokół pasma Chryszczatej i Wołosania. Każde pasmo jest w innych kolorkach. Najpiękniejsza jest jednak droga wiodącą obok Sobień. Żółte ściany są w Załużu.
Pierwsze 3 fotki z okolic Sękowca, następne to Caryńska. Jesiennie....
Noooooooooooo, piękne fotki........ góry, chmury, niebo..... nie wiadomo gdzie jedno się kończy, a drugie zaczyna.... czy tak wygląda raj?
pozdrawiam
Małgośka
Hej:)
Ślicznie...dzięki za foteczki. Człek zanuża swe myśli w tym oceanie kolorów i zapomina o szlakach Waltera, szefie za ścianą i innych ułomnościach świata:)
Pewnie w weekend po Święcie Zmarłych nie będzie już pół liścia na drzewach? no cóż - zostanie mi aspekt późnojesienny :D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki