Hej:)
Jak chcesz zobaczyć podkręcane kolorki, to zerknij na stronki Irasa:P Ale i tak mniamuśnie się robi w górach. U mnie bez podkręcania w kompie od kolorów w góach można dostać oczopląsu. Wariują na razie klony, jesiony, orzechy ale już widać na bukach i brzozach i nawet na dębach. Za 2 tyg. będzie po kolorach, jeśli w tym tempie to będzie szło. Niestety, w Sudetach coraz częściej 'jesiennie' się robi w świerczynach:/ Drukarz hula aż niemiło...
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Noooooooooooo, piękne fotki........ góry, chmury, niebo..... nie wiadomo gdzie jedno się kończy, a drugie zaczyna.... czy tak wygląda raj?![]()
pozdrawiam
Małgośka
Hej:)
Ślicznie...dzięki za foteczki. Człek zanuża swe myśli w tym oceanie kolorów i zapomina o szlakach Waltera, szefie za ścianą i innych ułomnościach świata:)
Pewnie w weekend po Święcie Zmarłych nie będzie już pół liścia na drzewach? no cóż - zostanie mi aspekt późnojesienny :D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
No Derty, pół liścia to może się jeszcze znajdzie....:)))), ale faktycznie przymrozki w nocy to już reguła, niestety.... spadną. Ale za to tarninkę już przymroziło...... :D
pozdrawiam
Małgośka
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Witam
Patrząc na to co się dzieje w pogodzie można sądzić, ze kolorki jesieni zawitają w Bieszczady już lada moment. W ubiegłym roku po 17 października już nie było na drzewach liści. Teraz wybieram za tydzień i liczę na ładną jesień.
Ja tez wybieram sie w Bieszczady za tydzien:)
Z pewnoscia pogoda sie poprawi i kolorki beda niesamowite. Zastanawiam sie tylko czy po tak duzych deszczach zabrac ze soba buty gorskie czy tez "gumiaki"
Pozdrawiam,
Agnieszka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki