Byłam wczoraj, kolorki już całkiem całkiem ale puenta wydaje mi się, że będzie za jakieś 1,5 tygodnia
Byłam wczoraj, kolorki już całkiem całkiem ale puenta wydaje mi się, że będzie za jakieś 1,5 tygodnia
"Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU
I słusznie się obawiasz, bo w tym roku bieski kapryśne.
pozdrawiam
Marek
Też wybieram się na 10-12.10 (piątek - niedziela). Razem z kolegą idziemy na Krywe/Tworylne (1), Dwernik-Kamień (2) i jeszcze gdzieś w trzeci dzień. Podobno ma być piękna pogoda.....
A swoją drogą - może ktoś wybiera się w tych dniach na wędrówkę i szuka towarzystwa? Nas będzie dwóch.
Będzie pięknie... Zresztą już jest.
Marcin
Hej:)
Jak chcesz zobaczyć podkręcane kolorki, to zerknij na stronki Irasa:P Ale i tak mniamuśnie się robi w górach. U mnie bez podkręcania w kompie od kolorów w góach można dostać oczopląsu. Wariują na razie klony, jesiony, orzechy ale już widać na bukach i brzozach i nawet na dębach. Za 2 tyg. będzie po kolorach, jeśli w tym tempie to będzie szło. Niestety, w Sudetach coraz częściej 'jesiennie' się robi w świerczynach:/ Drukarz hula aż niemiło...
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Ciekawe, czy do przyszłego weekendu listki się utrzymają ?? Planujemu 4-dniowy wypad...
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki