Czy są już ?
Czy są już ?
Nie ma -wszystko zielone
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
znaczy jest nadzieja ;-)
...jak to nie ma kolorków????
...nie ma???
- myślę,że są, wystarczy tam być i już jest kolorowo:)
Od kilku lat na kolorki czyham w okolicach 20.X...i nie zawodzę się!
W zeszłym roku nie zawiodła pogoda choć po drodze kociubiło się i mrzyło.
Tym wpisem załatwiam kolorki i zgłoszenie wyjazdu (przedostatni weckend pażdziernika).
W tym terminie zbieram też swoje ostatnie bieszczadzkie grzybki, które gotuję już w domu. Zapach jaki unosi się wtedy w całej kuchni jest nieporównywalnie intensywniejszy niż w przypadku gotowania grzybów z mojego lasu. Można rzec, że capi Bieszczadami na kilometr, jakby były to jakieś psie bety. Smak jaki mają pozniej rydze jest niezrównany.
Hala Gąsienicowa cała biała i to grubo. A czy coś poprószyło na Wielkim Dziale albo dalej na południe?
Też czyham w drugiej połowie pazernika. W tamtym roku trochę za bardzo mi polewało, musiałem repetować od 1 listopada.
Ale jak to mawiają na mojej kwaterze: "E, panu to chyba nawet taka pogoda nie przeszkadza" .
O, znalazłem - z oddali na Chryszczatej biało:
https://pl-pl.facebook.com/Nadlesnic...dLasyPanstwowe
Ostatnio edytowane przez Krytyk Ludowy ; 06-10-2016 o 23:30
Oj, były, były i to tylko pierwszego dnia pobytu, dwa następne to już tylko deszcz i mgła .
Kamieniołom.jpg
Najnowsze zdjęcie Wołosatego ( nie pytajcie skąd, mam "wtyki" na twitterze, nie moje foto, sam bowiem jadę za kilka dni bez względu na pogodę spotkanie ze @Zbyszek1509 po kilku latach) . Jeśli autorka fotosa ( Małgorzata Czech) udziela się na forum to prośba o sygnał i odzew.
ScreenHunter_952 Oct. 12 21.50.jpg
Ostatnio edytowane przez Krytyk Ludowy ; 12-10-2016 o 22:58
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki