I słusznie się obawiasz, bo w tym roku bieski kapryśne.
pozdrawiam
Marek
I słusznie się obawiasz, bo w tym roku bieski kapryśne.
pozdrawiam
Marek
Będzie pięknie... Zresztą już jest.
Marcin
Ciekawe, czy do przyszłego weekendu listki się utrzymają ?? Planujemu 4-dniowy wypad...
Witam. Jako, że na forum jestem nowicjuszką na początek chciałam się ze wszystkimi ładnie przywitać :) Co do kolorów byłam w Biesach w zeszłym tygodniu i muszę powiedzieć, że do "pełni szczęścia" brakuje około 1,5 tygonia. Jak już opanuję wszystkie zasady działania forum (co znająć moje zdolności nie będzie rzeczą łatwą) to może uda mi się wkleić kilka dosyć kolorowych fotek.
Witaj i na powitanie wklej te kilka fotek, bo ja mam do gór 800 km i mi tęskno
Długi
Póki co rozpracowuje forumpewnie to trochę potrwa,ale na swoim profilu w albumie am kilka fotek. pozdrawiam ps. nie zazdroszcze tych kilometrów...
Wczoraj wróciłam. Kolory wręcz wybuchły, ale jeżeli będzie dalej taka pogoda, to wszystkie polecą z wiatrem za chwilkę.
Foty z czwartku z Caryńskiej, z piątku z Działu i spod Jawornika z soboty.
Rzeczywiscie cudnie..wytrzymają jeszcze chyba z póltora tygodnia? myslicie?
pozdrówka
cudnie! to zdaje się, że najbliższy weekend będzie idealnym terminem!![]()
tylko żeby pogoda była.. prognozy są różne..
a ja nie wiem czy urlop brać na piątek czy na poniedziałek![]()
![]()
Poczekaj tak długo jak możesz z decyzją o urlopie, sprawdź te prognozę:
http://ows.public.sembach.af.mil/ind...ection=SFCProg
klikając w kolejne cyferki w pierwszej linijce (PROG-BRIEFING : od 12 godzin aż do 120 godzin do przodu) i zadecyduj. Na dole każdego obrazka jest data i godzina UT na którą dana prognoza została przygotowana. Uaktualnianie strony następuje około 22h codziennie.
Moim zdaniem, popartym kilkoma laty użytkowania tej strony dzień-w-dzień, jest to obok meteo.icm.edu.pl najlepsze źródło prognoz pogody.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki