Co do kolorków to byłem w ten weeeknd tj 2,3,4,5, oaździernika nad soliną i naprawdę jest już co pooglądać :) sezon jesnienny w pełni
Co do kolorków to byłem w ten weeeknd tj 2,3,4,5, oaździernika nad soliną i naprawdę jest już co pooglądać :) sezon jesnienny w pełni
jako, że obiecałam... dodaję kilka fotek z minionego weekendu :)
gonia- ładne znaczki pocztowe.
Przesadziłaś z rozmiarem zdjęć, w tej chwili można dodawać dużo większe.
Pozdrawiam
Przemek
wiem właśnie:( ale musicie wybaczyć bo ciągle się uczę metodą prób i błędównastępnym razem będzie lepiej :)
Właśnie wróciłem z Gór Bukowych i przyznam, że w naszych Bieszczadach kolorki już dużo bardziej jesienne.
Marcin
Witajcie:) jestem nowa na forum, ale właśnie jadę oglądać bieszczadzkie kolorki:) właśnie - bo jade już dziś w nocy:D w Bieszczadach już dawno nie byłam wiec nie moge sie doczekac, pozdrawiam, i odezwe sie jak wróce - mam nadzieje że pod koniec tygodnia to bedzie:)
mam nadzieję, że tym razem wyszło lepiej :)
Dziś już całkiem inaczej. Zdjęcia nie moje, szkoda, że kolory podkrecone:
http://www.bieszczady.net.pl/fotadnia/6.html
Tak czy siak nie ma na co czekać.
dnośnie pogody polecam imgw produkty dla awiacji sprawdzają sie bardzo bieszczady obszar 17 krótko terminowe ale dokładne, trochę trzeba sie pobawić ze skrótami. a zdjęcia satelitarne to sat 24 lub eumetsat .dwa dni obserwacji trochę meterologii polecam szybowcową i można się swietne pobawićw prognozowanie pogody.zapytajcie szybownika co jest pierwszą nauką ścisła po wróżbiarstwie ? meteorologia.
udanych prognoz
artur
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki