Pokaż wyniki od 1 do 10 z 592

Wątek: Jak tam kolorki

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Jak tam kolorki

Cytat Zamieszczone przez Maxxum Zobacz posta
    Wybieram się w Bieszczady 16-tego - tylko wtedy mam dzień wolnego. Jest jakaś szansa Waszym zdaniem, że będą jeszcze kolorki ?
    Chciałem troche pofocić. Oczywiście podziele sie widoczkami jak sie uda
    Na pewno będa. No, chyba, że spadnie śnieg, czy coś... Ale się nie zapowiada.
    Swoją drogą śnieg też ładnie wygląda

Cytat Zamieszczone przez biess Zobacz posta
    Uszatek_mis! - dzieki! Z wodosapdem na Hulskiem pierwszy raz sie spotkalem!... Nigdy nawet zdjec nie widzielm i musze powiedziec, ze swietnie to wyglada... Napewno odwiedze, ale juz nastepnym razem bo jutro z rana powrot. Moglbys tylko jakos szczegolowiej wskazac miejsce gdzie on sie znajduje?
    Jeśli oglądałeś na picasie, to lokalizacja jest precyzyjnie zaznaczona na mapce obok zdjęcia. Bardziej łopatologiczine - w Zatwarnicy drogą na nieistniejącą miejscowość Hulskie, aż do skrzyżowania z potokiem Hulski. Nie wiem, czy powinienem to pisać ale tam można legalnie dojechać autem - znaczy można było w maju br. (jak ktoś ma delikatne zawieszenie to może niech nie jedzie). Od skrzyżowania kilkaset metrów wgłąb doliny wzdłuż potoku. Na większości map turystycznych jest zaznaczony.
    Jeśli z buta, to od kościoła w Zatwarnicy trasa w jedną stronę zajmie ok. jednej godziny.
    Aha, na Hulskim są dwa wodospady, a dzieli je odległość kilkuset metrów (byłem tylko na tym ze zdjęcia).
    Nie ma za co.

Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
    Jak tam kolorki ?

Zdjęcie przedstawia sznur stojących w korku pojazdów, które odstały już swoje przed rondem w Lesku , minęły zatłoczony parking przed Słodkim Domkiem , przekroczyły most na Sanie szczęśliwie wyjechały na górkę aby stanąć grzecznie w bezruchu. Do Zagórza jeszcze kawałek, potem czeka Sanok i korki przed rondem Beksińskiego.
    Ja jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
    Nie, nie, nie ....nie po to jadę w górki , aby godzinami stać w korkach
    Dziękuję za takie kolorki
    Przez Załuż, Trepczę, Srogów, Jurowce było pusto Wracałem po 18:00 z Wołosatego.
    Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 14-10-2014 o 09:30 Powód: Połączyłem trzy posty

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)