Kolorki (jak również piękna pogoda) zamówione są na mój termin pobytu czyli od 3 do 9 paździerza. Przynajmniej taką mam nadzieję![]()
Kolorki (jak również piękna pogoda) zamówione są na mój termin pobytu czyli od 3 do 9 paździerza. Przynajmniej taką mam nadzieję![]()
Nie ma pośpiechu. Wyjazd w najbliższy week nieaktualnyDopiero 23-25.10 będę mogła pojechać, proszę wstrzymać nadejście jesieni do tego czasu
![]()
Ooo, obawiam się, że wtedy to już kolorki spadną, bo teraz powoli robi się żółto. Czerwona jest głównie jarzębina i jagody, ale w weekend pewnie będzie już bardziej różnorodnie. Ale żeby do końca października liście się utrzymały, to wątpię. Chociaż życzę Ci tego oczywiście![]()
W niedzielę (poprzednią rzecz jasna) kolorki dopiero zaczynały delikatnie połyskiwać w morzu zieleni. Takie małe złote przebłyski.
A w UG zawsze można zanocować w stodołach. Nie sądzę, żeby tam był tłum i pełne obłożenie.
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
Zwiastuny z początku tygodnia: królowała jarzębina
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
A ja tym razem stchórzyłem.
Nie pojechałem sam a miałem jechać.
A przecież tyle razy jeździłem sam.
Muszę tylko mieć nadzieję,że za tydzeń też nie bedzie jeszcze najgorzej
pod względem pogody i kolorków i chociaż dwa dni spędzę w Bieszczadach.
Przywołuję Towarzystwo do porządku - to nie jest wątek o noclegach ani o powitaniach. Wymiotłem offtopy i łączę wątki, pozdrawiam :)
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 03-10-2009 o 20:04
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki