Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: Szlak wolnościowy-stare wraca?

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: Szlak wolnościowy-stare wraca?

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    Piotrze - wilki tam jednak chadzają - sporadycznie i tylko zimą.
    Dzieki za info
    Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    nie dam się naciągnąć na spowiedź.
    Nikt Ci się w czyims imieniu wypowiadać nie każe,ale jesli już zabrałeś głos to pewnie zdanie własne jakieś masz?

Napisali w GCN:
    "Niewiele mamy w okolicy ciekawych miejsc, więc musimy zadbać o każde z nich, by turyści chcieli się tu zatrzymać"

- przykro mi, ale jakos nie mam zaufania do takich tekstów, gdy na własnym podwórku niszczy się najcenniejszy zabytek - cerkiew, gdy wykosić trawsko na kirkucie muszą przyjeżdżac ludzie z głębi Polski, gdy za chwile podobny los spotka zabytkowy kościół a może i wiele innych wartościowych miejsc. Oni będą dbać?
    p.s - a w ramach poprawy samopoczucia, jak będziesz w Baligrodzie kup sobie w kiosku książeczkę "Baligród i okolice" - co to niby też służy do przyciągania turystów.
    Na koniec sam odpowiedz sobie na pytanie: czemu w teoretycznie atrakcyjniejszej Komańczy, na nawalonej tablicami ścieżce na której trasie leżą m.in. 2 cerkwie (no, chwilowo jedna), klasztor (Wyszyński; Wojtyła), kościół (też), schronisko, obeliski, kapliczki - nie łazi pies z kulawą nogą?
    Nie mniej - pomysłodawcom życzę powodzenia, zawsze jest jakaś szansa sukcesu przedsięwzięcia, być może sztywne reguły i wyliczenia okażą się w tym wypadku nie trafione.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: Szlak wolnościowy-stare wraca?

Witam

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    Dzieki za info

Nikt Ci się w czyims imieniu wypowiadać nie każe,ale jesli już zabrałeś głos to pewnie zdanie własne jakieś masz?
    Owszem, zabrałem głos i dobrze wiesz dlaczego. Twoja druga podpucha także nic nie zdziała - skończyłem z naprawianiem świata.

Lucyna!
    "Mam takie wrażenie, że Michale unikasz dyskusji. Rozpoczynasz, masz wątplwości i potem się wycofujesz nie wdając się w argumentację swojej tezy"
    Przynajmniej 90% aktywnych forumowiczów wie, że Jabłonki to moja baza bieszczadzka. Powiem Ci tylko jedno - mam nadzieję, że wreszcie tacy ludzie jak Pan Adam będą nie tylko mogli mówić, ale i działać - a Pan wójt aktualny odejdzie w niebyt.

P.s.
    Piotrze - Komańcza to mistrzunio przy Baligrodzie. Co nie znaczy, że mnie to nie boli. I pokładam jednak nadzieję, że zarówno w Komańczy jak i w Baligrodzie (mam na myśli gminy) - wszystkie ścieżki i szlaki nabiorą znaczenia im należnego - bez emocji politycznych.

Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)