Znam przypadek zamówienia literatury w Ośrodku przez internet bez jakiegokolwiek odzewu. Tak tylko ostrzegam, że możecie się naczekać. Ja zamówiłem film będąc w Lutowiskach. Przysłano mi go za pobraniem. Dziwię się, bo zapłaciłem 50% więcej niż cena, co jest podana na tej stronie. nie żałuję tej kasy.
Pozdrawiam
bertrand236
Zamówiłem ale do końca nie jestem pewien czy prawidłowo niby to jakaś rejestracja czy co ale wypełniłem i napisali cosok po murzyńsku ale poczekam co z tego wyniknie.
Zamówiłem płytę 14.10, otrzymałem maila potwierdzającego realizację zamówienia i od tego czasu ... cisza. Czekam cierpliwie dalej.
Pozdrawiam
Przemek
teraz dostałem emilka z hasłem do logowania na strone BPN
zobaczę czy moje zamowienie jest do realizacji czy jeszcze raz zmowić
obym nie dostał 2 razy to samo hahaha
Nareszcie dotarła przesyłka z filmem. Obejrzałem i ... jestem pod wrażeniem. Moim zdaniem bardzo fajnie zrobiony film, pierwszy taki z doskonałymi, dobrej jakości zdjęciami i ujęciami. Jest to ponad godzinna wędrówka po Bieszczadach obejmująca cztery pory roku. Rozmawiałem z W. Wojciechowskim dwa lata temu w trakcie realizacji zdjęć do filmu i wtedy nie spodziewałem się takiego efektu. Warto było poczekać, wspaniały prezent na długie zimowe wieczory, można się poprzez film przenieść choć na godzinkę tam, gdzie nas „ciągnie” przez cały rok. Zresztą zobaczcie i oceńcie sami.
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki