Właśnie wyczytałem, że Jaro nie dość, że został inżynierem, to jeszcze magistrem. Gratuluję
Prosty inż. Długi
![]()
Właśnie wyczytałem, że Jaro nie dość, że został inżynierem, to jeszcze magistrem. Gratuluję
Prosty inż. Długi
![]()
Ja również:)
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Gratuluję jako prosty magister.
Dzieki wielkie, ale jak wiem jakim jestem inzynierem to az boje sie pojsc do lekarza :D
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Gratulacje i do zobaczenie w Rzeszowie w siakiej tawernie!!! (mamy jedną, to napewno się nie miniemy:)))
V CZART Granie
Robili mi wywieszkę na drzwi w pracy, zapierałam się by nic mi tam nie dodawać, tylko imię i nazwisko,a Pan informatyk który to robił pyta- a jaki tytul Pani ma, mówię - mgr, a On na to- tylko????koleżanka ma jeszcze inż.
Więc podwójne gratulacje JARO.
mAAtylda
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki