sorrrrrki! masz racje "imieniny" - ot mi sie przekreciloszkoda ze baza jawornicka ma przestac istniec a wszedzie wokol ma powstac kolejny poligon do zbijania kasy :( coz, patrzac na nasze bieszczady mam coraz bardziej wrazenie jak kumpel spod wroclawia podczas powodzi tysiaclecia... wyszedl przed dom i patrzyl na swoja wies pochlaniana przez wode, coraz mniej bylo suchego miejsca, gdzie mozna sie bylo schronic i czuc bezpiecznie, coraz mniej i mniej... ze spaskudza sie doline po dolinie... i potem sie nie dziwcie ze ludzie sie pchaja do rezerwatow- moze niedlugo beda to jedyne miejsca gdzie nie bedzie tabliczek, szlakow, sciezek... gdzie z kazdego drzewa i kazdego krzaczka i kazdej kropelki wody ze strumyka nie bedzie spogladac ukochane ostatnio slowo "ROZWOJ" bleeeeeeeeeeeeeeeeee

szkoda ze baza jawornicka ma przestac istniec a wszedzie wokol ma powstac kolejny poligon do zbijania kasy :( coz, patrzac na nasze bieszczady mam coraz bardziej wrazenie jak kumpel spod wroclawia podczas powodzi tysiaclecia... wyszedl przed dom i patrzyl na swoja wies pochlaniana przez wode, coraz mniej bylo suchego miejsca, gdzie mozna sie bylo schronic i czuc bezpiecznie, coraz mniej i mniej... ze spaskudza sie doline po dolinie... i potem sie nie dziwcie ze ludzie sie pchaja do rezerwatow- moze niedlugo beda to jedyne miejsca gdzie nie bedzie tabliczek, szlakow, sciezek... gdzie z kazdego drzewa i kazdego krzaczka i kazdej kropelki wody ze strumyka nie bedzie spogladac ukochane ostatnio slowo "ROZWOJ" bleeeeeeeeeeeeeeeeee
Odpowiedz z cytatem