Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 122

Wątek: Sylwester Wetlina 2006/2007 :)))

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Domyślnie Odp: Sylwester Wetlina 2006/2007 :)))

Droga Lucyno – pewnie i masz prawo oceniać zawartośc linka jako chamstwo , zastanawiam się jednak dlaczego to robisz ?
    Podałam go bo akuratnie mi tu do dyskusji pasował .
    Znów potwierdza się reguła : punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .
    Jeśli ma się czyste sumienie – nie widzę powodu dla jakiego można się czuć obrażonym . Nie wszyscy lekarze biorą w kieszeń , nie wszyscy przewodnicy jadają darmowe obiady i nie wszyscy urzędnicy czekają na czekoladki i koniaki .
    Tak się składa że akurat nie tak dawno temu zamknęłam niedochodową restauracje może dlatego że rejon mało turystyczny był , przewodników nie było wcale – szkoda , może bym nie musiała zamykać .

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Lucyno!
    Nie rozumiem Twojego postu. Czy pisząc "chamstwo" miałaś na myśli Izę, która zapodała ten link, czy miałaś na myśli przewodników? Sam się z tym spotkałem nie raz. Jeżeli tego "zwyczaju" nie znasz to dobrze o Tobie świadczy ale ten proceder kwitnie.
    pozdrawiam
    Poprostu Iza mnie obraziła dając w tym kontekście ten link. Przeczytałam ten wątek i mówiąc wprost forum to już nie moja bajka. Do tej pory toczyła się merytoryczna dyskusja, ostro spieraliśmy się i pamiętam tylko jeden wypadek aby kogoś kogoś personalnie atakwał. Przekonałeś się, że nie biorę zleceń z forum. I nie odwołam tego chamstwa. Poprostu idę w ślady Michała i się z Wami żegnam. Odpowiadam tylko z szacunku dla Ciebie.
    Bertrand organizatorzy marżują każdą usługę. To jest robienie interesów a nie żebractwo. Od dawna przewodnicy są odżegnywani od czci i wiary przez niezadwolonych restauratorów. Policz sobie 300 zleceń obiadów po 15-70 zł razy ilość osób przeważnie ok 40. Wiele można zrobić aby zmusić przewodników do zmiany upodobań. Jest ostra walka pomiędzy przewodnikami pttkowskimi i rowadzącymi własną działalność w Sudetach. U nas też ale nie sięgneła ona dna dobrych obyczajów. Moja dniówka kształtuje się od 200 do 750 zł podobnie zarabuają inni przewodnicy więc nie wierzę w te bzdury, że przewodników nie stać na obiad. Byłeś ciekawy co ja robię. Poprostu pracuję w gronie sprawdzonych kolegów. Tworzymy nieformalny klaster turystyczny.
    Serdecznie pozdrawiam

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

ech...a mial byc watek o milej imprezie w milej knajpie
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gdynia

nadal jest.....

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    okolice Debicy

Wielkie nieba... mialo byc tak fajnie... ktos zgarnia ludzi na impreze sylwestrowa w Bazie, swietnie sie bawimy, poznajemy nowych zakochanych w Bieszczadach a tu masz !!!
    tylko zakazy, obrazy itp.
    Szkoda ze tak fajny watek skonczyl sie tak "dziko"... i szkoda mi tylko Pentlakow.. bo chcieli dobrze.Pozdrawiam Was Pentlaki bardzo gorąco i mam nadzieje, ze spotkamy sie w Bazie na sylwka. :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gdynia

...ja sie nie wpieprzam w te systemy przewodników,nie o to mi chodziło,jadę na sylwka w góry z moją kobietą i tyle,chodziło też o to,czy ktoś z forumowiczów też tam będzie,fajnie by było się spiknąć na browara,wszystko na ten temat(pewnie parę razy się jeszcze powtórze:)jedzie ktoś,czy o przewodnikach dalej........

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gdynia

lunka,my tam na stówke będziemy!!!!!!!!!!

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    okolice Debicy

a kiedy dokladnie wyjezdzacie.. macie jakies plany przed sylwestrem czy tylko na te 3-4 dni ???

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Tak sobie czytam - luźno i dochodzę to wniosku, że Lucyna uprawia tu czystą, żywą reklamę ( głównie samej siebie), która niekoniecznie jest dobrze odbierana, i w tym przypadku Lucyna to pragnienie a Iza Sprite.....

P.s. Pragnienie nie ma szans
    mAAtylda

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gdynia

jedziemy w sobote wieczorem,do wetliny zajedziemy pewnie póznym popołudniem w niedziele,wracamy we wtorek rano,we czwartek musimy być w pracy,dojazd troszkę czasu nam zajmie:/a przed sylwestrem mamy takie plany że .......praca.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)